Jiří Čumpelík

Podvodníci jsou ti, co nedodržují své sliby – to vědí i úplně malí kluci ...

19. 02. 2017 11:22:45
Absolventi základních škol už také vědí, že politici mají prosazovat zájmy voličů, kteří je zvolili. Politici VB i s Brexitem respektují rozhodnutí občanů. To je zastupitelská demokracie s přímou demokracií a transparentnost.

Nepředložení ústavního zákona o celostátním obecném referendu občanů,

představiteli této vlády vedené Bohuslavem Sobotkou ČSSD, Andrejem Babišem ANO a Pavlem Bělobrádkem KDU-ČSL, kteří ten zákon před volbami slibovali voličům, k čemuž se zavázali i v Koaliční smlouvě, tak to je příkladný podvod na voličích, včetně omezení demokratických práv občanů a to by na základní škole bylo za pětku z Občanské nauky!

Bohuslav Sobotka ČSSD

s velkou slávou utvrzuje veřejnost, že nepřipustí žádné EU kvóty na přerozdělování uprchlíků a přitom ve vládě spolu s Andrejem Babišem ANO a Bělobrádkem KDU ČSL, důvěrně schválili v rámci přerozdělovacího programu EU, příjem zatím 6 200 uprchlíků během dvou let s tím, že vláda pro tyto uprchlíky zatím vyčlenila 600 milionů korun. Tedy výměna redislokačních kvót za domluvenou početní redislokaci. Asi by i ti žáci základní školy brzo přišli na to, že v tom není žádný podstatný rozdíl!

S rovnou páteří je to taky trochu problém.

Stačí, aby k nám přijela madam Angele Merkelová a hned podrazíme stanovisko Polska i Maďarska a najednou nemáme zájem měnit znění základních unijních smluv. Visegrádská čtyřka se Německu přesto přestává líbit. Kdybychom z ní vystoupili a spolupracovali více s Německem, měli bychom se prý lépe. Dle Daniela Hermana KDU-ČSL jsme vlastně další spolkovou zemí Německa a dle Lubomíra Zaorálka ČSSD jsme vlastně appendixem Německa. Nestojí vám vlasy tak trochu hrůzou, když tohle slyšíte od našich vrcholných politiků? To jsme ochotni prodat svoji suverenitu a národní hrdost za Evropské dotace?

Dlouhotrvajícím průšvihem většiny politických stran v Parlamentu

je skutečnost, že nemají vůbec žádnou představu o dlouhodobé vizi pro budoucnost České republiky. Vůbec nevědí kam směřujeme, vůbec nevědí, jak bude naše republika vypadat za 25, 50, či 100 let a co pro to musíme udělat, aby tady ta Česká republika vůbec ještě existovala. Žádná odborná a kvalifikovaná perspektiva pro naši republiku, pouze krátkodobé, často nesplněné sliby a plácání děr, na jedno volební období, bez potřebných i když někdy bolestivých změn, kterým se stejně nemůžeme vyhnout.

Neznají realitu a vůbec nechápou,

že největším problémem je probíhající degradace našeho Českého národa (bližší informace v mém článku “Revoluce musí být, jinak nemáme šanci přežít“). Ignorují realitu, která nás čeká v rámci Německé unie, nebo ji pouze chtějí v poklidu bez rozhodování občanů akceptovat salámovou metodou (bližší informace v mém článku „ Problematická hra s občany, jejich vůlí a jejich zájmy pokračuje...,“ pod odstavcem „Německo přebírá rozhodující moc v EU) a vůbec se nestarají o budoucnost Českého národa. Snad, alespoň pochopí, že za těch cca 27 let od poslední revoluce, přes značnou snahu našich občanů, živnostníků a podnikatelů, je největším úspěchem našich vlád, především výše našeho, téměř nesplatitelného dluhu.

Pomoci si tedy musíme sami

a proto by jsme měli volit politické strany, které skutečně a opakovaně prosazují pro občany jejich vlastní demokratická práva formou ústavního zákona o celostátním obecném referendu občanů i přímou volbou starostů a primátorů, včetně možnosti odvolávání politiků, jejich voliči. To je základ pro to, aby naši občané mohli sami využívat svá práva a přímo zajistit změny, které se pokusí zastavit degradaci našeho národa i bez stále rostoucího počtu imigrantů a cizinců, kterých tady už máme přibližně přes 500 000. Bylo by proto potřebné a vhodné přednostně zvážit volbu politických stran,

doporučených přímo presidentem České republiky Milošem Zemanem.

Autor: Jiří Čumpelík | karma: 25.68 | přečteno: 558 ×
Poslední články autora