Muslimové nejsou žádní extrémisté, pouze uctívají Islám

Česká republika a Slovensko již nepatří mezi EU kritizované Polsko a Maďarsko za nepřijímání uprchlíků. Uprchlíky přijímáme. Dojem, že po volbách se přijímání migrantů z Muslimských zemí do Česka rozjede naplno je odůvodněný.

Blíží se naše volby

a není pochyb, že si Bohuslav s paní Merkelovou si velmi dobře rozumí. Nejde jen o ČSSD, ale hraje v tom roli celá vláda, včetně ANO a KDU-ČSL. Počáteční náklady na přijímání uprchlíků již vláda schválila. Vypadá to zatím tak, že Muslimské migranty nepřijímá naše vláda a vládou placené a pověřené neziskovky.

V České republice žije cca 22 000 Muslimů.

Každý, kdo jezdí Metrem již zaregistroval dobře vypadající nové migranty, snědé muže, jejichž pohledy přitahují naše děvčata, kterým chybí Hidžáb, Nikáb, Jašmak, Čádor, Burka, či jiné zakrytí. Slast pro oči mladých Muslimů. Dle jejich víry, jsou to děvky.

Pokud někdo považuje ty

mladé migranty s mobily za vyděšené uprchlíky, tak je zcela mimo realitu. Tihle mladí muži nám nebudou sloužit, ale my budeme sloužit jim. Další desetitisíce těchto uprchlíků čeká na přijetí v Itálii a v Řecku, kde už je jim hodně těsno a vlády Itálie a Řecka tvrdě tlačí EU na přesun uprchlíků také do Střední a Východní Evropy. Přes moře se tlačí další a další.

To nejsou žádní extrémisté,

ale normální Muslimové, kteří souhlasí s tím, že homosexuálové si zaslouží smrt. Normální Muslim samozřejmě souhlasí s tím, že neposlušná žena si zaslouží fyzický trest a že žena, která se dopustí cizoložství si zaslouží ukamenování. Souhlasí také s tím, že ateisté jsou nevěřící psi určení k likvidaci a že křesťané jim musí sloužit. To není žádný extrémismus, to je normální Islám a právo Šária. Vše co se stane je předurčeno Aláhem.

President Turecka Recep Tayyip Erdogan,

po úspěšném referendu převezme presidentský úřad v presidentském systému, kdy bude v Turecku vládnou bez jakýchkoliv omezení. Nová Otomanská říše, která má druhou největší armádu v rámci NATO, se stane rozhodujícím činitelem na Středním východě. Pokud Erdogan obdrží přislíbené ruské raketové systémy, nebude ho v podstatě nic nutit, respektovat společné zájmy NATO a bude upřednostňovat zájmy Muslimských zemí.

Nelze přehlédnout,

že Erdoganovo Turecko se stalo vedoucí zemí Organizace islámské spolupráce, mezi nimiž jsou země s jadernými zbraněmi. Erdogan má dostatek špehů a zná velmi dobře situaci v Evropě, kde v podstatě již dnes rozhoduje Německo.

Z toho vyplývají urážky Erdogana

o Hitlerovi, směřované na adresu Merkelové, či urážky, kdy považuje celou Evropu za fašistickou, či nacistickou a krutou, jako před poslední druhou Světovou válkou. Erdogan v podstatě předpokládá, že s pomocí mladých migrantů z Muslimských zemí, získá během několika málo dalších generací Evropu pod Tureckou nadvládu. Rozhodovat v EU nebude Německo, ale Turecko. Erdogan považuje snahu o asimilaci Turků v Evropě za genocidu, odmítá ji a požaduje, aby Turkové v Evropě asimilaci odmítali a hlavně, aby rodili další Muslimské děti, budoucí vládce Evropy.

Německé zájmy mají problém díky Merkelové.

Hrozí to, že Evropa nebude Německá, ale Turecká a to by byl zároveň konec sekulární Evropy. Francie cca 240 000 Turků, Nizozemsko cca 400 000 Turků, Německo cca 3 100 000 Turků, Švýcarsko cca 120 000 Turků, Rakousko cca 250 000 Turků a to nepočítáme severské státy. Evropa má v současnosti téměř 5 mil. Muslimů. Pokud dle přáni Erdogana bude každý Turek mít nejméně 5 dětí, tak během další generace, tedy 25 let bude v Evropě přes 20 mil. Muslimů, spolu se svými příbuznými a dalšími přicházejícími migranty.

Pokud bude Česko

pokračovat v přijímání Muslimských migrantů dle požadavků z EU, tak lze předpokládat, že počet Muslimů v Česku stoupne z nynějších 22 000 Muslimů, zhruba na 30 000 Muslimů a během následující první generace (25 let) se bude blížit k počtu 120 000 Muslimů. V druhé generaci, přesáhne počet Muslimů 0,5 mil. Přitom nelze opomenout vymírání Čechů a Moraváků. Generační úbytek ( za 25 let) lze předpokládat přes 0,3 mil. a spolu s nárůstem stáří se bude stále zrychlovat. Jde pouze o odhady, skutečnost může být nepoměrně nižší i vyšší.

Hlavní rozdíl bude

mezi mladou Muslimskou generací a stárnoucí Českou a Moravskou generací. Počty mladých Muslimů budou rychle stoupat a je zcela logické, že převezmou moc a to nejen v Česku. Erdoganovi spadne Evropa do náručí. Muslimové se mohou smát děravé, hloupé a naprosto neschopné Evropě, která se neumí s tlakem z Muslimských zemí vypořádat. NATO je k ničemu a Evropa umí pouze fňukat nad oběťmi teroristických útoků, jejichž počet není stále konečný.

To je akutní a největší nebezpečí,

nejen pro nás, ale pro celou Evropu. Již dnes se hraje o budoucnost našich dětí a vnoučat. Pokud se chceme, alespoň trochu bránit Muslimské rozpínavosti a hrozbě, musíme v nejbližších volbách volit do poslanecké sněmovny pouze politické strany a hnutí, které bez ohledu na přání EU,

zcela zásadně odmítnou jakékoliv další přijímání Muslimských migrantů.

 

Autor: Jiří Čumpelík | středa 22.3.2017 13:02 | karma článku: 41,52 | přečteno: 1958x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Trocha drobností z historie

8.12.2022 v 7:04 | Karma: 22,04

Jiří Čumpelík

Baseballová čepice

30.9.2022 v 6:42 | Karma: 16,85

Jiří Čumpelík

Vztek a lítost zároveň

12.4.2022 v 12:39 | Karma: 16,50
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"