Jiří Čumpelík

Bezkonkurenční ohňostroj na východní Ukrajině

24. 03. 2017 11:35:56
Jak bleskově informovala agentura iDnes, tak v Charkovské oblasti na východě Ukrajiny vzplál obří sklad munice. Taková zpráva z Evropského bojiště si jistě zaslouží mimořádnou pozornost!

Pokud si představíte,

jak velký ohňostroj umí udělat 138 tisíc tun munice, včetně raket, tak ten ohňostroj byl možná slyšet až do Kyjeva.

Nelze se divit,

že když začaly ty rachejte lítat do vzduchu, museli pořadatelé evakuovat přes 20 000 diváků a vymezit deseti kilometrové ochranné pásmo. Pravděpodobně přesto diváci o nic nepřišli, protože i zpoza těch 10 km měli jistě kvalitní příjem zvuku, včetně výhledu na ohňostroj.

Možná Porošenko před novináři tají

že místo toho, aby naházel těch 138 tisíc tun munice na hlavu těm proruským Ukrajincům na východě, raději udělal pořádný ohňostroj a rozhodl se, že bude házet na hlavu těm hladovým proruským Ukrajincům, raději svoji čokoládu.

Dobročinnosti se meze nekladou,

ale likvidace vojenské munice pomocí ohňostroje se dá zcela jistě mimořádně pochválit. Pokud bude Porošenko pokračovat stejně i s dalšími sklady munice na Ukrajině, tak bude Ukrajina brzy nejúspěšnější ohňostrojová velmoc na světě a proruští Ukrajinci se raději vzdají, protože budou přecpaní tou Porošenkovou čokoládou.

I Porošenko si zaslouží někdy pochválit!

Autor: Jiří Čumpelík | karma: 23.64 | přečteno: 676 ×
Poslední články autora