Andrej Babiš končit nebude, končit bude spíše Bohuslav Sobotka

29. 04. 2017 10:08:41
Stratégové z Lidového domu, sídla ČSSD, naordinovali Bohuslavu Sobotkovi osvědčenou cestu k jeho vlastní rezignaci, stejně, jako minule, Jirkovi Paroubkovi.

To, že výsledek voleb do poslanecké sněmovny

bude pro ČSSD velmi slabý, již nyní předpokládá většina předvolebních průzkumů a zbytečná ztráta potenciálního silného koaličního partnera ANO, odsune ČSSD do opozice. Po tom, co teď předvádí ČSSD je těžko myslitelné, že by si Andrej Babiš po volbách ještě podal s Bohuslavem Sobotkou ruce. Prohra ČSSD ve volbách a návrat do opozice, bude znamenat jediné, rezignaci Bohuslava Sobotky z vedení ČSSD.

Představa vytvoření společné koalice proti ANO,

znamená logické spojení s komunisty a navíc spojení s ODS, či TOP 09, což by znamenalo totální rezignaci na program ČSSD. Spoléhání na KDU-ČSL + STAN je chybné, protože KDU-ČSL se svojí zaslepenou podporou pokřivených Církevních restitucí a se svojí pravicovou politikou, nemá příliš šancí na svůj toužebně očekávaný volební zisk. Andrej Babiš si s klidem počká na vítězný volební výsledek bez ohledu, zda bude ve vládě, nebo mimo vládu. Jako nový budoucí premiér vlády, si jistě vybere jiného partnera, než ČSSD v čele s Bohuslavem Sobotkou.

Předvádění ramen Bohuslava Sobotky

na domácí politické scéně vyvolává pouze úsměv, v porovnání s jeho úslužným postojem k přání madam Merkelové a EU. Nikdo není zvědav na odhadovaný počet 20 tisíc Muslimských migrantů a další roční příděl z předpokládaného přílivu migrantů z Afriky do Evropy, v počtu 200 tisíc ročně a to bez ohledu na existenci kvót. Polsko a Maďarsko Muslimské migranty zásadně odmítly, Česko s Bohuslavem Sobotkou nikoliv a po volbách můžeme být překvapeni s tím, že se s tím nedalo nic dělat a že musíme taky brát Muslimské migranty v rámci evropské solidarity. Česko vedené Bohuslavem Sobotkou, nemá ani zájem na úpravu smluv EU a slovy premiéra Bohuslava Sobotky, chceme být v hlavním proudu EU přesto, že už od počátku jsme spolu s V 4 na chvostu starých zemí EU a spíše jenom úslužně posloucháme, co máme a co nemáme dělat tak, aby to vyhovovalo zájmům především Německa, samozřejmě v souladu Lisabonskou smlouvou.

Problémem Bohuslava Sobotky

je neplnění slibů ČSSD. Přes znění koaliční smlouvy nebyl přijat zákon o Obecném referendu občanů podporovaný i presidentem ČR Milošem Zemanem. ČSSD neprosadila úpravu Církevních restitucí a ze slibovaných zákonů o majetkových přiznáních a neziskových nemocnicích zůstaly v podstatě, téměř nic neřešící zmetky. Lidé nemají rádi manipulace. Přestaňte obelhávat občany. Lidé si pamatují nesplněné sliby i nezřízené platy politiků, či různých manažerů, slovy představitele KDU-ČSL, které dojí stát i shromažďováním různých svých placených funkcí, jako například Jiří Čunek, rovněž z KDU-ČSL.

Pokud chce Bohuslav Sobotka předvést ramena,

tak musí na úrovni EU zásadně odmítnout přijímání Muslimských migrantů a přijít se zásadními změnami ve společnosti tak, aby i bez Ukrajinských a Vietnamských migrantů byla zajištěna, alespoň nezbytná demografická reprodukce našeho Českého národa. To není legrace, ale jde o probíhající vážné ohrožení národní existence! To nevyřeší snaživé zvyšování přídavků na děti. To musí řešit zásadní změny v oblasti školství, v sociální oblasti i v celé společnosti a to i bez ohledu na případný nesouhlas EU. Pokud to nepochopí ani současný premiér České vlády,

tak je potom zcela zbytečné volit ČSSD.

Autor: Jiří Čumpelík | sobota 29.4.2017 10:08 | karma článku: 42.11 | přečteno: 2658x

Další články blogera

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 32.96 | Přečteno: 909 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma článku: 23.60 | Přečteno: 628 | Diskuse

Jiří Čumpelík

“Nová totalita!”, zaznělo opakovaně z Poslanecké sněmovny

Pokud to zazní z centra našeho parlamentu se zákonodárnou mocí, tak to už nelze brát na lehkou váhu, zejména pokud to vysloví předseda nejsilnější opoziční politické strany ANO.

1.11.2023 v 8:06 | Karma článku: 15.88 | Přečteno: 553 |

Jiří Čumpelík

Dohoda mezi ČR a USA o spolupráci v oblasti obrany

Dohoda, či smlouva je zcela jasná. Proto je trochu divné, že někteří poslanci se vyjadřují, jako by nevěděli o co jde i když je dohoda veřejně dostupná na mocr.army.cz.

25.5.2023 v 8:11 | Karma článku: 21.12 | Přečteno: 572 |

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 8.77 | Přečteno: 105 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 26.92 | Přečteno: 526 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.25 | Přečteno: 518 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 469 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2310 | Diskuse
Počet článků 608 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1696

Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"

 

 

 

 

 

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...