Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Přes čtvrt století nepořádků a zlodějen, v řádu tisíců miliard v Česku

O vydání poslance Andreje Babiše a Jaroslava Faltýnka poslanci konkurenčních volebních stran v poslanecké sněmovně nebylo pochyb a tak mnohem důležitější bylo registrovat, co vše prozradí poslanci v rámci diskuze. 

Bylo to obdobné,

jako při předvolební diskuzi Angelové Merkelové CDU a Martina Schulze SPD, kdy vylezlo na povrch, že Angela Merkelová CDU rozhodla o přijímání Muslimských migrantů bez konzultace s partnery EU a nyní volá po solidaritě států EU, k čemuž Martin Schulz SPD ještě navíc prohlásil, že pokud nebudou někteří partneři EU solidární, tak nemohou počítat s financováním projektu ze strany EU, což potvrzuje, že v EU skutečně vládnou představitelé Německa.

Žijeme si většinou docela spokojeně,

ale mnoho spokojených občanů vůbec nechápe, že žije na dluh a odmítá kritiku režimu i politiků, jako extrémní názory, přestože tato kritika zazněla přímo od poslanců. Vůbec nechápou, že pokud by se tady nerozkrádalo a netunelovalo čtvrt stolení, tak jsme mohli mít životní úroveň mnohem bližší Německu a nemuseli jsme mít veřejný dluh ve výši přes 1 653 907 432 000,- Kč, což znamená, že každý občan dnes dluží přes 178 000,- Kč, tedy čtyřčlenná rodina dluží přes 712 000,- Kč. Pokud se to nezastaví a nepřestaneme si navyšovat platy tak, jak předvádí ČSSD, tak náš dluh brzo překročí 40% HDP a roční splatné úroky překročí 30 000 000 000,- Kč, což už dnes překračuje roční rozpočty některých ministerstev. Nelze než konstatovat, že Andrej Babiš byl zatím nejlepším ministrem financí přesto, že naštval svým EET většinu malých a středních podnikatelů, což by mělo ANO urychleně korigovat právě rozpočtovou podporou podnikání a podnikatelů.

Ty rozkradené tisíce miliard

o kterých mluvili poslanci, jsou pryč a prý dokonce i za hranicemi. President Václav Klaus tomu dal korunu z trestního hlediska svojí amnestií a premiér Bohuslav Sobotka to zazdil zpětným časovým omezením v zákoně o majetkových přiznáních v omezeného rozsahu tak, aby se netýkal všech občanů. V zájmu koho, nezjistíme. Když k tomu připočteme kritiku Policie, státních zástupců a GIBS, která zazněla v poslanecké sněmovně, tak nelze, než mluvit o přetrvávajícím nepořádku a z diskuze skutečně není jasné, zda v případě Čapího hnízda skutečně nejde o politickou kauzu s cílem ovlivnit volby. Ostatně obdobné kauzy před volbami se objevili i na západě a vůbec není vyloučena možnost ovlivnění stanovisek orgánů EU v rámci spolupráce KDU-ČSL s CDU, která už probíhá v rámci sudetoněmeckých kontaktů, či v rámci spolupráce ČSSD a SPD.

Korunu tomu dal

Evropský soudní dvůr, který odmítl žaloby Maďarska a Slovenska na migrační kvóty s tím, že pokud v nejbližší době nezměníme negativní stanovisko k přijímání uprchlíků, bude na Polsko, Česko a Maďarsko podána žaloba k Evropskému soudnímu dvoru.  Maďarsko rozhodnutí Evropského soudního dvora již odmítlo s tím, že považuje Muslimské migranty za kulturní a civilizační hrozbu. My jsme, jako převážně ateistický stát na tom ještě mnohem hůř, protože nevěřící jsou dle Muslimských radikálů určeni přímo k likvidaci. Jak Muslimové likvidují nevěřící lze najít na internetu a není to nic hezkého.

Přijímání Muslimských migrantů

je pro nás mnohem nebezpečnější a nikdo netouží po tom, abychom v Česku měly problémy s migranty, jako v západních zemích EU. Stanovisko presidenta ČR Miloše Zemana je zcela jasné. Odmítnou migranty i za předpokladu ztráty dotací EU. TOP 09 je ochotna postupně přijímat Muslimské migranty, rovněž, jako KDU-ČSL, která se chce tak vyhnout postihům EU. ANO zásadně odmítá přijímání Muslimských migrantů, stejně, jako KSČM. ODS odmítá kvóty. Tomio Okamura SPD, odmítá přijímání migrantů i zasahování EU do vnitřních záležitostí státu EU a to i za cenu případného odchodu z EU na základě občanského referenda. Pokud by se k odchodu z EU rozhodlo ještě Polsko i Maďarsko bylo by EU nuceno měnit základní smlouvy EU, nebo akceptovat odchod dalších států.

Probíhající Brexit není žádným strašákem,

ani závažným problémem pro Velkou Britanii, protože jde především o rozhodnutí, že Velká Britanie po svých historických zkušenostech nehodlá poslouchat EU řízenou Německem. Tomio Okamura poukazuje na skutečnost, že přijímání Muslimských uprchlíků u nás již probíhá, mimo stanovených kvót s tím, že dle presidenta Miloše Zemana uvolnila současná vláda na příjem migrantů 600 mil. Kč. ČSSD trvá na nepřijímání uprchlíků dle kvót pouze do voleb, ale snaha ČSSD spolu se Slovenskem, být v jádru EU znamená i povolební příjímání Muslimských uprchlíků a to je pro většinu občanů zcela nepřijatelné.  Ostatně i to jádro EU je úsměvné, protože pro Německo jsme pouze dobrým zdrojem financí, odbytištěm jeho nadnárodních řetězců a dodavatelem levných výrobků a součástí.

S ohledem na současnou situaci

a vážné budoucí ohrožení naší společnosti, nezbývá, než volit politické strany a hnutí podle třech stanovisek: „Zásadní odmítnutí přijímání Muslimských migrantů i do budoucna, dále závazek k přijetí závazného Občanského referenda na základě petice 100 000 občanů s povinným kvorem účasti voličů ve výši 35% a s ohledem na špatné výsledky a zkušenosti s politiky zejména starších zavedených stran, přijetí zákona o trestní odpovědnosti politiků a státních úředníků

s možnosti jejich odvolání na základě referenda občanů.“

Autor: Jiří Čumpelík | čtvrtek 7.9.2017 11:13 | karma článku: 37,94 | přečteno: 1511x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Migrační pakt je prý úspěchem

V realitě to bude hodně drahý úspěch. Taky to není úspěch náš, ale těch, co si ho připravili. Další podstatná chyba současné vlády stejně, jako chyba se zastropováním cen energií u prodejců, která zavinila inflaci přes 20 %.

24.4.2024 v 16:19 | Karma: 30,97 | Přečteno: 574x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Začne prezident ČR Petr Pavel organizovat skutečnou důchodovou reformu?

Vymýšlíme zase české speciality a přitom vedle máme Rakousko, které má nejvyšší důchody v EU. Opravdu jsme tak neschopní, že neumíme realizovat obdobu úspěšného systému progresivního zdanění, včetně důchodového systému Rakouska?

23.4.2024 v 16:06 | Karma: 25,19 | Přečteno: 709x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Důchodová reforma a prezident ČR Petr Pavel

Navrhovaný systém je zase špatný, protože navazuje na daňovou soustavu vycházející z bývalé ruské rovné daně, která slouží především platově silným vrstvám společnosti.

5.4.2024 v 5:12 | Karma: 23,95 | Přečteno: 697x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma: 33,27 | Přečteno: 942x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma: 23,75 | Přečteno: 641x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  19:40

Nejvyšší soud USA se poprvé zabývá otázkou, zda mají bývalí prezidenti absolutní imunitu vůči...

Trvalo to měsíc. Baltimore otevřel kanál pro lodě uvězněné po zřícení mostu

25. dubna 2024  19:34

Měsíc po zřícení přístavního mostu proplula nově otevřeným plavebním kanálem v Baltimoru první loď....

Chcete peníze? Máme otázky! Jourová jménem Bruselu griluje Ficovu vládu

25. dubna 2024  19:25

Nikdo si nepřeje, aby Slovensko přišlo o peníze z evropských fondů, řekla ve čtvrtek...

Ázerbájdžán v Karabachu zboural arménskou vesnici, na místě staví mešitu

25. dubna 2024  18:55

Ázerbájdžán v jedné ze znovuzískaných vesnic v Náhorním Karabachu zbořil 200 let starý arménský...

  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,30
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"