Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hlub

1. 5. 2010 7:14
to vymezování se a stádovitost

tady mezigeneračně proběhla přece už nesčetněkrát a ještě proběhne a lže ten , pokud tedy není nějak duševně nemocen, kdo tvrdí,  že má stejný názor v pubertě, ve 30, 50 atd

máte moji karmu, taky to tak cítím

0 0
možnosti
P

peena

1. 5. 2010 6:23
Nedělejte zase z těch dospívajících

blbce, můžu vám říct, že kdyby je v něčem podobném co píšete utvrzovali učitelé, tak zrovna budou volit opačně. A asi je pro ně větší autoritou přestárlý kníže než břichatý papaláš s plnou hubou nesmyslných slibů.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

1. 5. 2010 8:02
Re: Nedělejte zase z těch dospívajících

R^ Tak.  Dnešní mladí si nenechají diktovat, co si mají myslet.  A pokud by je někdo vehementně přesvědčoval o své - jedině správné - pravdě, nejspíš by to dopadlo tak, jak píšete.

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

1. 5. 2010 5:45
Čumpelíku

jste daleko od věci. Ty děti byly rády, že s eulily z hodiny. A za druhé, nepřeceňujte výásledky, o nějaké tajnosti volby tam nemohla být řeč a kdo by volil jinak, pěkně by to schytal.

0 0
možnosti
K

kaktusak

1. 5. 2010 0:56
Ano, Člověk v tísni není moc seriózní organizace

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

1. 5. 2010 10:13
Re: Ano, Člověk v tísni není moc seriózní organizace

Je možné, že víte víc než v tuto chvíli já. Nicméně já k Pánkovi i k té organizaci mám jen respekt a úctu.

0 0
možnosti
V

veit

30. 4. 2010 23:21
Veliký průšvih

Veliký průšvih pro budoucnost je v tom, že tyhle blbosti jim vtloukaj do hlav dnešní pomatení učitelé. Veliká naděje je v tom, že mladý organizmusse dokáže vypořádat skoro se vším. I s pravičáckým fanatizmem.;-)

0 0
možnosti
MS

Městečko strašení

30. 4. 2010 22:59
Myslím

Že studenty přeceňujete. Jsou daleko více ovlivnitelní nejen propagandou, ale i spolužákem či kočenou z fejsbůku, která přece říká, že "tahle strana je ta nejlepší". Vidím v tom určitý prvek stádovitosti, syndrom davu. Je to obdobné jako šílení fanynek na koncertu jejich oblíbené skupiny - jsou ochotné se svléknout a své prádlo házet na pódium, ačkoli v civilním životě by to nikdy neudělaly.

0 0
možnosti
K

Kozel_

30. 4. 2010 23:03
Re: Myslím

Tou propagandou jsou ovlivnitelní i lidé starší, ve středním věku či staříci. Ale tady autor je ukázkou, že i tak člověk může mít svůj názor. V mládí ho naučili komunistické bludy a drží se jich stále.

Přes ovlivnitelnost a manipulovatelnost lidí si myslím, že není nic lepšího než demokracie. Co předvedl Hitler nebo bolševici není určitě lepší variantou.

0 0
možnosti

jrc

30. 4. 2010 22:50
Dneska je to stejný !

Mládí vpřed a řídí to převlečení a zazobaní soudruzi ! Rvačka o moc, o majetky a o prachy ! Nic nového pod sluncem !

0 0
možnosti
K

Kozel_

30. 4. 2010 22:36
Máte pravdu, podobně to říkal už soudruh Štěpán

Ten si od dětí (= vš studentů) nedával nic nařizovat, než teda komunismus padl. Já jsem rád, že aspoň nastupující generace bolševiky nechce, když zašklí staříci si stýskají po těch časech blahobytu. Já tu dobu pamatuju jako dospělý člověk a jsem moc rád, že je pryč. Návrat totality nechci, jak ti mladí.

Ano, za bolševika plná huba mládí vpřed, svazáci. A rozhodovali senilní dědkové.

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,71
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"