Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

bankerb

6. 5. 2010 15:06
Tak starý a tak blbý...

Nezlobte se, ale nic jiného nemůžu do nadpisu napsat. Vaše neznalost historie, neschopnost se z ní poučit a naivnost ohledně věcí veřejných je do nebe volající a zdá se, že tady může diskutovat kdejaký trouba.

0 0
možnosti
R

Royal

6. 5. 2010 14:54
Nemecký fašismus ?

pekný článok, ale nejako mi tam udrel to očí "Nemecký fašizmus" ! Člověče zlatá veď to bol NACIZMUS, NEMECKÝ NACIZMUS... ak chcete hovoriť o fašizme tak len o TALIANSKOM... máte v tom ping-pong...

PS: ja len aby takého detaily nedegradovali váš prejav. R^

0 0
možnosti
A

AK-47

6. 5. 2010 14:59
Re: Nemecký fašismus ?

Zapomněl jsi na slovenský fašismus.

0 0
možnosti
JC

Naked and petrified

6. 5. 2010 14:46
Bozinku, co vy jste to za myslitele...

Tak cesti Nemci byli v cizi zemi??? Uz jste nekdy slysel o narodnostnich, mensinach? a o tom, ze jsou v te ktere zemi doma, ze zadne "doam tam odkud pochazi nemaji?

I zbytek vaseho clanku se nese v duchu "kdo neni s nami, je proti nam". Komu se nelibi, ze vrazdime Nemce, je s nima, sup na korbu!

Uniklo vam, ze i ti partyzani se techto cistek zhusta neucastnili...toto byly akce cire luzy v jeji nejhnusnejsi podobe - at uz pro poteseni z nasili, nebo proste pro hmotny zisk.

Zabit par zradcu, kteri - aspon podle mineni vetsiny - opravdu zradci byli, je jedna vec., ale zmasakrovat civilisty proste proto, ze byli Nemci (prectete si nejaka svedectvi pametniku) a pak se pro nicj jeste projet nakladakem, to nema s civilizaci, spravedlnosti ani odplatou nic spolecneho.

Zkratim a shrnu to: nemyslim si, ze by se Cesi nemeli branit okupaci a presto je mi z vaseho vyplodu na bliti.

0 0
možnosti
A

AK-47

6. 5. 2010 14:48
Re: Bozinku, co vy jste to za myslitele...

A Češi byli v cizí zemi v tzv. Sudetech v roce 1938?

0 0
možnosti
A

AK-47

6. 5. 2010 14:42
Konečně

našel někdo odvahu, pojmenovat věci pravým jménem. Za ty hrůzy, které se děly za války i po ní, mohou jen a jen Němci! Je zajímavé, že se dnes v médiích ukazují odsuny Němců po válce, ale o vyhnání našich lidí z pohraničí v roce 1938 se mlčí. Neschvaluji vraždění, ale se zvěrstvy přišli Němci. Nedivme se proto, že po šestileté okupaci, kdy tito "nadlidé" u nás páchali ty nejhorší zločiny, se Češi mstili.

0 0
možnosti
JC

Naked and petrified

6. 5. 2010 14:47
Re: Konečně

Nikoliv, konecne se objevil dalsi vul, ochotny verejne rpezentovat generalizace a zhuverilosti nejtvrdsiho druhu.

DOmluvte se, mozna nekde muzete udelat slezinu v uniformach LM a popit k tomu neco narodovecke osmicky.

0 0
možnosti

lepidlo999

6. 5. 2010 14:37
Tiše zírám

Proč tyto drastické události chce někdo připomínat? Proto, aby si Češi zkrotili svá nabubřelá egga, jež trpí pocitem vlastní neomylnosti. Nikdo NEMÁ právo mstít se na lidech, jejichž jediným prohřeškem byl německý původ. Nikdo nemá právo zabíjet ženy a děti z něčeho tak hluboce nízkého, jako je msta. Máme plnou hubu keců o genocidě a mohutně fašismus odsuzujeme. Přitom dopustíme něco velmi podobného.

Tyto záběry by se měly ukazovat již dětem na základní škole, aby si uvědomily, kam až může vést eskalace nenávisti - ke ztrátě lidskosti a soucitu. Zlo oplácené zlem, nikdy nevedlo k něčemu pozitivnímu ale přesně naopak.

0 0
možnosti
ŽS

zmije

6. 5. 2010 14:39
Re: Tiše zírám

R^naprosto souhlasím

0 0
možnosti
KK

Santa1

6. 5. 2010 14:34
Němci - nevinnost sama

Když Hitler dobyl Polsko a později Francii, měl v Německém národě podporu přes 99%. Všichni Němci věřili pohádkám o svojí nadřazenosti a podle toho se chovali, včetně těch narozených v Česku.

Později to mohli položit, když viděli, že je to ztracené, ale oni do poslední chvíle nemilosrdně vraždili a ti nevinní němečtí civilové do poslední chvíle plnili svoje občanské povinnosti a udávali české sousedy, kteří se zapojili do odboje. Mohli se sami zapojit, když byli proti nacistům!!! A po neodvratné prohře se dovolávali humanity a Česka jako své rodné vlasti. Najednou nebyli Heim ins Reich.

Je mi těch excesů lidsky líto, ale nevyvozuji z toho naprosto nic o české národní povaze, protože tyhle excesy šly napříč Evropou, přečtěte si něco o tom, co se dělo v Severských zemích a to ti lidé mají k Němcům kulturně dost blízko, nejsou to "zlí Slované", jako my.

0 0
možnosti
ML

marlow

6. 5. 2010 17:26
Re: Němci - nevinnost sama

99%?

0 0
možnosti
MRSVB

Mám rád svou vlast Boehmen

6. 5. 2010 14:26
no fuj

To se nedá číst. Ten člověk by byl schopný vzít flintu a jít střílet "němce" a na nic se neptat. Ve jménu msty nejvíce zabijeli kolaboranti a neptali se nikoho. Ti samí kolaboranti po roce 1948 obsadili nejvyšší místa a začali zavírat skutečné hrdiny války. Váš dvoubarevný pohled na svět (němec = zlý, čech = poškozený) mi připomíná dnešní voliče, kteří vidí jen "modrooranžově" akorát většina z nich by se (doufám) nevydala vraždit druhou stranu. Kolektivní vina je velmi oblíbený komunistický nástroj pro sjednání pořádku. Vy jste se před dvaceti a více lety musel mít jako v ráji 8-oRv

0 0
možnosti

lepidlo999

6. 5. 2010 14:38
Re: no fuj

Naprosto přesné. R^

0 0
možnosti
D

džajár

6. 5. 2010 14:26
...a nenávist k Němcům

trvá do dneška: Co si oni dovolují a zejména v pohraničí!!! Prý to jsou jejich Sudety! Takže ono tzv. poválečné běsnění byl jen odvárek - musíme začít znovu a pořádně!!!;-€

0 0
možnosti
MRSVB

Mám rád svou vlast Boehmen

6. 5. 2010 14:28
Re: ...a nenávist k Němcům

kde berete ty informace? Češi udělali za těch 60 let ze Sudet takový bordel, že by je snad ani Německo nechtělo

0 0
možnosti
JH

Honza H

6. 5. 2010 14:16
Tento článek je svinstvo

0 0
možnosti
FP

zero01

6. 5. 2010 14:10
Nestíhám se divit

8-o8-o8-o tady je to úplná onanie příznivců sudetoněmeckých organizací. A to všechno na záznamu, který má v tomto okamžiku stejnou hodnotu jako pitva mimozemšťana.

0 0
možnosti
JN

Cynyc

6. 5. 2010 14:19
Re: Nestíhám se divit

Vy argumentujete úplně stejně jako autor článku - a pak už jen pár trotlů z DS. Kdo neschvaluje hromadné vraždění německých civilistů, je příznivce "sudetoněmecké organizace" - tomu tedy říkám duševní výkon. Ale v jednom máte skoro pravdu - rozhodně je mi milejší průměrný Němec (či Švéd, Ital, Súdánec, ...) než Vy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"