Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

boban1108

21. 6. 2010 12:36
Ano správně, podporuji Vaše myšlenky!

Jsem také proti zavedení školného v jakékoliv podobě! Přeci nebudu za své děti platit školné, když to mohou provést jiní ze svých daní. To své peníze radši utratím mnohem smysluplněji. Minule jsme s kamarády například na golfovém hřišti popravili celkem tři lahve šampaňského. Více takových článků!  Bojujte proti školnému. Máte mou plnou podporu!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

21. 6. 2010 13:12
Re: Ano správně, podporuji Vaše myšlenky!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PK

Ccecil

21. 6. 2010 12:35
Ublížený blábol

ostatně, jako vždy u tohoto autora.

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

21. 6. 2010 12:35
Blábol

Takže už tady máme nové příští heslo socdemáků: Upřený pohled Sobotky na každém sloupu "Bojuji proti školnému!"

Naštěstí to může oslovit jen stejnou cílovou skupinu jako poplatky. Studenti to ale nebudou. Jen tak dál, dokud ta blbost levici neopustí, tak jen dobře a dobrou zábavu pro nás ostatrní. ;-D;-D  

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

21. 6. 2010 12:34
Někdo má ten socialismus

hodně zažranej pod kůží, stále si myslí, že všechno musí být zadarmo.

Je to stejné jako u zdravotnictví, ať si částa nákladů zaplatí ti, co tyto služby využívají. Pokud je něco zcela zadarmo, tak se najde vždy dost lidí, kteří to budou zneužívat.

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

21. 6. 2010 12:35
Re: Někdo má ten socialismus

R^

0 0
možnosti
H

hafusak2

21. 6. 2010 12:31
Kdo je to vlastně student?

Na jedné straně je to "elita národa, příslušník inteligence, naděje budoucnosti" - to když se od studentů něco chce, např. aby nastavovali hřbety pro nějakého politického dobrodruha, který se potřebuje dostat nahoru. Jsou amozřejmě "dospělí s vlastním rozumem" - když je potřeba odsouhlasit nějakou pitomost. Jsou to "ubohé děti a mučedníci", když někde dostanou obuchem po hřbetu. A nakonec jsou  "moc mladí na to, aby do něčeho mohli mluvit" - to když už je po volbách a je potřeba aby studenti opět mlčky zalezli do lavic a nepřipomínali, že jim bylo něco slíbeno..... Tohle všechno není nic nového, to už platí snad celá staletí, ale studenti se z toho ještě nepoučili a znovu a znovu skáčou na špek.

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

21. 6. 2010 12:34
Re: Kdo je to vlastně student?

NE, to neplatí celá staletí! To platilo jen za socialismu, za vlády komunistů a jiných pomýlených hlupáků! Dnes mají studenti šanci změnit budoucnost a pomýlených lidí se zbavit!

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

21. 6. 2010 12:27
A to je zajímavý,

že proti školnému nejvíc vystupují hlupáci, kteří jsou rádi, že aspoň vyučili a pak taky důchodci, kteří už studovat nebudou. Ještě jsem tu nečetl kritiku školného od nějakého studenta, kterého se to týká.

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

21. 6. 2010 12:31
Re: A to je zajímavý,

Přesně tak. I mé dvě děti chápou, že školné je nutné a podporují to. Platí se na každé škole na světě, to jen socialismem vymyté mozky nechápou, že NIC na světě není zadarmo ani školství ani zdravotnictví ani naše životy! Ta stará (komunismem zdegenerovaná) generace musí fakt vymřít! Je to drsné, ale je to tak! !!

0 0
možnosti
MC

sualk

21. 6. 2010 12:13
Vážený pane,

neberte si prosím studenti, jako rukojmí. Každý víme své tak, jako máme odlišné názory, tak i studenti jsou stejného vědomí. Nevím, jak Vy, ale vzhledem k tomu, že jsem se nemínil podřizovat minulému režimu musel jsem studovat, jak se jen dalo tak, abych se přiblížil finančně tehdejším loajálním občanům systému bez přiměřeného vzdělání. Pokud jste nebyl tehdy kádrovou rezervou, jen stěží jste si mohl rozšiřovat své vzdělání natož, aby jste se přiblížil k platům věrným soudruhům či loajálním občanům. Proto jsem si i po našem sametu uvědomil, že nebudu litovat ani korunu, kterou věnuji svému synovi na vzdělání, pokud se rozhodnu tak, že mu plně důvěřuji. Nechtějte proto, aby jsme všem ze společného platili studia těm, kteří si to nezaslouží. Jsme totiž všichni jen lidé, kteří musí převzít zodpovědnost především za sebe a za své rodiny.Též si uvědomte, že každý může mít svobodně jiné priority hodnot, než-li jsou vaše, nebo moje.

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

21. 6. 2010 12:23
Re: Vážený pane,

Dobře řečeno R^

0 0
možnosti
K

kOBLICH

21. 6. 2010 11:53
Nekonečný příběh

Ne nadarmo je heslem podobných mudrců: "I kdybychom padli všici, vstanou noví Čumpelíci..."

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

21. 6. 2010 11:39
Školné pak stejně zaplatí firmy za studenty

Pane, dokážete si vůbec představit, že školné pak za studenta zaplatí firma, která by ho chtěla získat? Firmy rádi zaplatí za všechny dobré absolventy těch pár korun školného, neboť to pro ně bude levnější jak poplatky personálním agenturám.

-

Vidíte tam tu motivaci pro studenty, aby se opravdu snažili být dobrými studenty, co se neflákají? Aby si vybrali školu, která je bude bavit, která je k něčemu, a kde budou opravdu studovat a ne se flákat? Kde také můžou vyžadovat kvalitu vyučujících? Kde škola také bude mít na lepší platy profesorů?

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

21. 6. 2010 11:44
Re: Školné pak stejně zaplatí firmy za studenty

Ještě doplním, že firma, pro kterou jsem nedávno začal pracovat (po změně zaměstnání) zaplatila za mě personální agentuře, která mě dohodila, 80 tisíc :-) jen za to, že měla moje CV a dohodila mě na pohovor do té firmy, která mě pak zaměstnala. No a včil mudrujte pane důchodče o tom, kolik je těch pár kurun školného ve srovnání s tímto 8-o

0 0
možnosti
K

Karel.Martel

21. 6. 2010 11:38
hehe podraz na studenty

a koho ti studenti volili? at si to pěkně vyžerou:-P

další krok by měl být zrušení veškerých studentských výhod a slev

sice je školný debilní nápad kterej jen finančně zatíží již tak zatížené rodiče studentů (vydělá si na to minimum studentů) a nic nevyřeší (protože lemplům to zacvakají rodiče a školy o to mín dostanou peněz od státu) ale dobře jim takR^:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,72
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"