Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

21. 6. 2010 11:35
A to jste si nevšiml,

že mladí se školným až takové problémy nemají??? Kdy už ta naše generace vymře a nebude škodit?!Rv

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

21. 6. 2010 11:46
Re: A to jste si nevšiml,

R^ Ano, musí se vyměnit generace, aby ti pomýlení, jako např. autor toho blábolu na blogu, už tak neškodili.

0 0
možnosti
AJ

aljav2bezduvodneodstrelen

21. 6. 2010 11:34
ach jo,

1) ve volebním programu ODS pro volby 2010 školné bylo, takže jaký podraz ??

2) ODS a nejen ona, má vysvětlit proč se učí v zastaralých učebnách a td., a přitom školné kritizujete ??? To je logika ;-D

3) ano, studenti jsou svědomí a budoucnost národa, ale já chci aby student byl také opravdu vzdělaný, aby si svého vzdělání vážil a byl motivován k usilovnému učení. K čemuž může sloužit i možnost snížení školného na základě studijních výsledků !

4) ano, úspory je potřeba hledat i na MŠ a pod., ale to je jen součást/část řešení !

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

21. 6. 2010 11:34
Co se pana Nečase týká...

...Pro původní zákon, podle nějž byl rodičovský příspěvek 7 600 korun měsíčně po celé čtyři roky rodičovské dovolené, těsně před volbami 2006 hlasoval on i další poslanci z ODS. A vzápětí tvrdil, že to nikdy nebylo reálné ;-D

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

21. 6. 2010 11:31
Lidi jako vy by neměli psát bláboly

Božínku, ve vás je tolik nahromaděné nenávisti a socialistické pomýlenosti, že vám to už asi moc nepřemýšlí! I moje děti (10, 14) chápou, že je potřeba zavést školné, aby se školy trochu zlepšily, aby se zlepšila kvalita výuky, aby studenti mohli tu kvalitu i vyžadovat! Dcera sama chce, aby bylo školné a že si ho ráda bude platit. Syn mě sám přesvědčoval, ať volím ODS nebo TOP09, že chtějí zavést školné a vysvětloval mi výhody. TO ALE LIDI jako vy nikdy nepochopí!

-

Chápete vůbec, že se školné bude platit až po škole, po získání odpovídajícího zaměstnání? Že školné je ten nejlepší motivační prvek, aby se studenti opravdu učili, aby se snažili být úspěšnými a aby si třeba uměle neprodlužovali studium za peníze nás všech? Nechápete, že? Ale VŠECHNO bude zadarmo! 8-oRv

0 0
možnosti
VK

Cirkus Hulberto

21. 6. 2010 11:33
Re: Lidi jako vy by neměli psát bláboly

R^ ... autor ma ten sociaaalismus zazranej hodne hluboko pod kuzi ...

0 0
možnosti
JD

pedr64

21. 6. 2010 11:30
vypíchnu jen dvě věci

"studenti jsou morální síla a elita národa" - to snad nemyslíte vážně. Stupeň dosaženého vzdělání ještě z nikoho žádnou morální elitu neudělal. A za druhé, vzdělání je opravdu statek, zboží, investice

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

21. 6. 2010 11:33
Re: vypíchnu jen dvě věci

R^

0 0
možnosti
SM

svalnatá moucha

21. 6. 2010 11:25
Smlouva s oVčany

2006: nezvýšíme fin. spoluučast pacientů

2010: nezavedeme školné

obe lži vyšli z úst pana NoTime z ODS

0 0
možnosti
VD

Šulivajda

21. 6. 2010 11:24
Školné - podraz na studenty !

To že ODS nedodržuje předvolební smlouvy není nic nového.Člověk nemusí být moc bystrý aby si sedl na rozpálenou plotnu dvakrát po sobě.Tyto praktiky zavedl pan Topolánek a pan Nečas u toho byl také.Nadarmo se neříká že" za hloupost se platí".Studenti si boudou muset zvyknout na to že když bylo IN volit pravici tak musí být IN i platit školné.O co si koledovali to taky dostali!

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,72
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"