Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

acvil

19. 8. 2010 12:21
...Čumpelíku, na tebe se fakt hodí název jednoho českého...

...filmu...hrál tam Sobota Luděk, šlo o naprosto stupidní film a jmenoval se "JEŠTĚ VĚTŠÍ  BL..C, NEŽ JSME DOUFALI"...RvRv

0 0
možnosti
L

lrkfa1

19. 8. 2010 12:45
Jsi obdivovatel SS ?

:-(

0 0
možnosti
C

CasVyprsel

19. 8. 2010 12:00
Bohužel se zde najde plno sebemrskačů,

kteří jsou schopni se lkát i 64 let po válce za zločiny svých předků a dobrovolně si nechat kálet na hlavu od národů, které sami mají máslo na hlavě. Já ani mí příbuzní žádný válečný zločin nespáchali a pokud někdo ví že někdo z jeho famílie někoho zavraždili ať si to s ním vyřídí.

0 0
možnosti
C

CasVyprsel

19. 8. 2010 12:02
Re: Bohužel se zde najde plno sebemrskačů,

...65 let....

0 0
možnosti
PH

petrph

19. 8. 2010 11:47
jak sám díte

Je to mediální masáž. Tečka. Faktická informace - u Dobronína jsou vyzvedávány ostatky lidí zavražděných před 65 lety .Nemohu říci, nalezeny, ba dokonce ani překvapivě nalezeny, vědělo se o nich dávno, jen halt se musel někdo až po 65 letech sebrat, vzít lopatu a krumpáč a jít je konečně vykopat a křesťansky pohřbít. prozatím žádná senzace. To z ní dělají až noviny. Ani když se budeme ptát, Cui bono nemusíme se dobrat výsledku. Může to být reakce Rakušáků co nám vyčítají kdeco od jaderné elektrárny až po krádeže v jejich obchodech, popřípadě okurková sezona. A nebo opravdu o jakýsi politický pokus destabilizace? Sice to vypadá konspiračně, ale obávám se, že příslušné evropské orgány co dokázaly s bídou soudně dokončit masové hroby v bývalé Jugoslávii, na masakry v Čečně ani nevzdechly,a nyní bezzubě civí na další vraždění přímo pod dohledem jednotek NATO v Afghánistánu, požadavek na přešetření údajné genocidy na konci 2.světové války asi moc nepotěší...

0 0
možnosti
P

pithart

19. 8. 2010 11:55
Re: jak sám díte

V této souvislosti je komické, že Die Presse napsal, že "Čechy dohonil válečný zločin". Jak mohou civilisté spáchat válečný zločin v době míru ? Jak můžou noviny z rodiště A. Hitlera a nejhorlivějších strážců koncentráků tak lehkomyslně házet slovy ? 8-o

0 0
možnosti
DK

dakram1

19. 8. 2010 11:45
Jak to bylo s upalováním čarodějnic?

Jak to bylo s upalováním čarodějnic?  Víte to? Já ne...vím jen o generálním pardon papeže..Má rodina pochází se Sudet...babička byla Němka...děda Čech..můj strýc zahynul v Anglii a dvě tety byly odsunuty. Dříve poklidná českoněmecká vesnice se s Hitlerem pomalu měnila.máma říkala, že to dřív byly drobné dětské šarvátky (přitom spolu žila vesnice cca 200 let). Po válce byly tety odsunuty a teprve, když jsem je navštívila, tak jsem se něco dozvěděla: Tety byly vlastizrádkyně, strejdové v zajetí a Němci je v Německu vlastně nechtěli.Strýc mi ukazoval fotky vojenských helm a já se ptala...čí byly...bylo ticho a pak řekl: Francouzů...Nechala bych vše na historii...protože lidé jsou jen lidé...a věřím tomu, že po válce bylo dost rádoby hrdinů, kteří v rámci svobody třeba i vraždili, (ačkoliv ve válce seděli za bukem),

lidské pudy,vášně, nenávisti jsou skryty.Kdo je bez viny, ať hodí kamenem...V

0 0
možnosti
R

rony100

19. 8. 2010 12:05
Re: Jak to bylo s upalováním čarodějnic?

R^ Právě kamenem házejí nejvíc viníci a doufají, že se na jejich vinu tím pádem nepříjde.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

19. 8. 2010 11:40
A tohle máte podložené?Copak spáchali?

...ale tady šlo vybrané Němce, kteří by odsunem přestali být postižitelní za svoje zločiny, spáchané v době okupace

0 0
možnosti
R

Rizo2

19. 8. 2010 11:34
neznalost

uboha neznalost zakladnich fakt( tohoto pripadu), ostatne jako i v dalsich cumpelikovych clancich

0 0
možnosti
P

pithart

19. 8. 2010 11:45
Re: neznalost

?

0 0
možnosti
PS

edan

19. 8. 2010 11:32
Tedy skutečnost je taková,

že v případě nalezených pozůstatků na jihlavsku se jedná výhradně o příslušníky SS, kteří byli spravedlivě popraveni pomocí rýčů, lopat a krumpáčů?

0 0
možnosti
V

viveka77

19. 8. 2010 11:33
Re: Tedy skutečnost je taková,

To byly spíš rodiny starousedlíků, ne?

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

19. 8. 2010 11:25
?

Neměl jste někoho z příbuzných v RG?

0 0
možnosti

lubossula

19. 8. 2010 11:21
aha

" přitom nechápou rozdíl mezi vražděním a popravou členů SS," Ja ho chapu. Poprava ma byt vzdy dusledkem radneho procesu, jinak se jedna o vrazdu. A vy? Jinak jak jste dosel k tomu, ze slo prislusniky SS?

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"