Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Amoniak

30. 12. 2010 13:42
Exot

Kdyby to nebylo míněno vážně tak je to poněkud blbá ptákovina.

0 0
možnosti

jrc

30. 12. 2010 13:49
Re: Exot

Klídek pane, nenechte se vyrušovat.

Všechno bude dražší, potraviny, energie, voda, nájmy. Nakonec daně a poplatky.

Chce to klídek, ty dluhy a úroky rostou, každý rok budeme platit víc, ale vás se to asi netýká.

Šťastný člověk, horší to bude s střední a nižší příjmovou třídou, horší to bude pro většinu občanů!:-/

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

30. 12. 2010 13:27
Zbytečně brousíte meče

proti pravici. V parlamentu ČR žádná není. Při Vašem věku už byste mohl vědět, že světové dění se ubírá vždy jiným směrem, než vytyčují "pokrokoví myslitelé";-).

0 0
možnosti

jrc

30. 12. 2010 13:38
Re: Zbytečně brousíte meče

Vážený pane,

ten svět už má plné zuby pravice! Toto století bude patřit levici, ale ne totalitní, ale demokratické a svobodné. Poctivá práce se zase stane nejlepším prostředkem k zajištění slušného a spokojeného života![>-];-)

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

30. 12. 2010 13:20
Hned první věta jer omyl.

Žádný pravicový kapitalismus tady není.

Je zde pouze rozkrádání kryté zčásti loupeživými zákony.

0 0
možnosti

jrc

30. 12. 2010 13:35
Re: Hned první věta jer omyl.

V omylu jste vy. To rozkrádání a zlodějny umožňuje právě kapitalismus. A naše státní sféra a politici si v něm přímo libují!  :-)

0 0
možnosti
JW

Wolprecht Jan

30. 12. 2010 13:14
Ač spíše pravicového zaměření, nemám nic proti

vzniku nové levicové strany. Jen by mne zajímalo, jak přesvědčíte lidi aby vás volili? Respektive, kolik na to máte peněz, protože psaním blogu asi moc voličů nepřesvědčíte.

0 0
možnosti

jrc

30. 12. 2010 13:24
Re: Ač spíše pravicového zaměření, nemám nic proti

Nezáleží tolik na penězích, ale na přesvědčení a poctivosti vůči občanům. Záleží na lidech, kteří do toho půjdou a budou chtít budovat lepší společnost a životní podmínky pro svoje děti. Záleží na celé společnosti, zda řekne kapitalistické zlodějně - stop![>-]!!

0 0
možnosti
P

petr.n_22

30. 12. 2010 13:04
A poté...

...zdaníme 50-100% všechny, kterým ještě něco zbylo. A také zdaníme ty, kteří mají více než dovojnásobek průměrné mzdy.............

Ne, "Novou levici" opravdu podporovat nebudu. Podobné snahy se totiž vždycky zvrhnou v útlak části těch, kteří nic špatného neudělali a nedělají, ale jen chtějí žít mimo uniformitu a šeď průměrnosti. Obecně celá levice směřuje právě k té uniformitě. A často se jde proti lidem, kteří nechtějí nic jimého, než aby je stát nechal napokoji.

Raději přežiju to, že někdo krade ze státního, než aby někdo říkal mě, jak mám žít.

0 0
možnosti

jrc

30. 12. 2010 13:12
Re: A poté...

Žijte si jak chcete, Nová Levice není totalitní KSČ! Svoboda a demokracie je základem úspěšné společnosti. Zdaní lumpárny, rozkrádačky a podvody a to je správné. Pokud se chcete nechat okrádat, je to jistě vaše věc!:-)

0 0
možnosti
A

AAA2

30. 12. 2010 13:03
bude podporovat veškeré formy podnikání, soukromé, družstevn

Fanouš Souček: Kdo myslíte, že zvítězí ve volbách?

Igor Hnízdo: Tipoval bych komunisty.

Fanouš Souček: Já taky. A proto jim hlas nedám. Voni nemají špatnej program, koukněte: "Jsme proti zavádění kolchozů a proti jakýmkoli formám násilného združstěvňování. Komunisté jsou pro zdravý rozvoj řemesel, živnosti a maloobchodu." Já jsem je před válkou volil, aby měli víc hlasů, protože pro demokracii je nejlepší, když jsou ty síly vyrovnaný, nemyslíte?

Igor Hnízdo: Ehm, jistě.

Fanouš Souček: Ta největší strana musí mít pořád strach, že se to přehoupne a v příštích volbách už nebude největší. Nemám pravdu? Voni by se komunisti jinak začali strašně naparovat a nebylo by s nima k vydržení. Voni dokážou bejt i panovační. My jsme slované, pane učiteli, ale západní, západní! U nás žádná diktatura nemá živnou půdu, to je proti přirozenosti národa, nemám pravdu?

0 0
možnosti
A

AAA2

30. 12. 2010 12:58
Proletáři všech zemí vyližte si prdel

;-D

0 0
možnosti
MB

buxus

30. 12. 2010 12:55
To, čemu říkáte kapitalistický systém ...

.. je tržní hospodářství a parlamentní demokracie. Není pochyb o tom, že tenhle systém funguje špatně - u nás také. Problém je, že ostatní systémy fungují ještě hůře, nebo nefungují vůbec.

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,71
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"