Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VNM5

Vendelín Nademlejnský mladčí 5

9. 1. 2011 19:31
A bude ta vaše levice...

vyznávat spíše principy socialismu nacionálního nebo internacionálního?

0 0
možnosti

jrc

9. 1. 2011 19:45
Re: A bude ta vaše levice...

Mít národní cítění je zcela přirozené. Je to naše rodná vlast. To ovšem není důvodem, aby jsme to vnucovali někomu jinému, nebo se povyšovali nad jiné národy. Povyšujme se vzdělaností, kvalitní prací a tím, co dobrého pro svět uděláme!;-)

0 0
možnosti
RH

Kruton

9. 1. 2011 19:29
Mám pár dotazů!

Ta strana opravdu vzniká, nebo jen vaše představa? Jak chcete demokraticky prosadit něco, co nikdo nechce? Proč bojovat s kapitalismem, když dobře funguje a většina lidí ho chce? Jak bude vaše novolevicová společnost vypadat? Všichni budou mít stejně, zruší se peníze,bude se znárodňovat, budeme zavírat kapitalisty, budeme smět k volbám? Nebo jak?

0 0
možnosti

jrc

9. 1. 2011 19:41
Re: Mám pár dotazů!

Nějak jsem si nevšiml nadšení občanů nad kapitalistickým režimem a nestrašte komunismem! Jsme o 21 let dál, v novém století!;-)

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

9. 1. 2011 19:26
No, ze je levice postrach to vi vetsina rozumnych lidi

ale ze je postrach nejake pravice, to uz je totalni ulet z reality.

Pravice u nas totiz neni a nikdy ani nebyla..

0 0
možnosti

jrc

9. 1. 2011 19:37
Re: No, ze je levice postrach to vi vetsina rozumnych lidi

Ona zlodějna a korupce se táhne celou Evropou. To se pod vedením žádné pravice nezmění.:-)

0 0
možnosti
L

laduk

9. 1. 2011 19:25
ladukarhu@seznam.cz

To je veselé. Upozorňuju, že až to tady vybudujete, tak i ten komunistickej parlament bez moderní pravice bude taky trošku deformovanej ...

0 0
možnosti
VNM5

Vendelín Nademlejnský mladčí 5

9. 1. 2011 19:13
Hmmmmmmmmm

Jako pravicový primitiv, který se stará pouze sám o sebe a kromě toho každoročně přispívá na dětské domovy a na výcvik slepeckých psů, vám říkám: To je ale blábol!!!

0 0
možnosti
PM

rory2k

9. 1. 2011 19:08
Asi jste pane autore nepostřehl,

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"