Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

roman036

15. 2. 2011 11:38
Už vidím

Esesmana, nebo Gestapáka, jak se nechá zabít skupinou českých občanů;-D Při vší neúctě k oběma, je to hovadina. Soudce Lynč si vždycky vylévá vztek na nevinných.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

15. 2. 2011 11:40
Re: Už vidím

R^

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

15. 2. 2011 11:38
Když komunista píše o něčem, o čem nic neví

dopadá to takhle;-)Rv

Jako rodák z pohraničí Vám mohu říci, že hodně nevinných Němců bylo sprostě zavražděno. A to často zásluhou lidí, kteří na rozdíl od nich byli kolaboranty.

Nebýt slušných Němců, hodně Čechů v pohraničí by skončilo hodně špatně. Za německé zločiny je možné vinit německou vojenskou posádku a pár aktivních kolaborantů jak německého tak českého původu, nikoli civilisty, kteří v pohraničí s Čechy žili celá desetiletí a i za protektorátu jim leckdy pomohli......věděli za ty léta totiž přesně, kdo kde bydlí, kolik má králíků, kdo tam bydlí nehlášen, atd.....kdyby chtěli, mohli by jim hodně uškodit. To se ale stávalo jen vyjímečně.

Nejste-li z pohraničí, tak do toho nekafrejte!:-P

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

15. 2. 2011 11:39
Re: Když komunista píše o něčem, o čem nic neví

Logika typu, "když neumím (nebo nechci) chytit pravého viníka, zabiju si jiného Němce" je pro slušného člověka nepřijatelná bez ohledu na národnost.

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

15. 2. 2011 11:34
vražda zůstane vraždou

ať pro ni najdete jakákoliv slova omluvy a ať vrah mluvil německy či česky

0 0
možnosti
ZJ

Franta z hor

15. 2. 2011 11:32
Naprostý souhlas a karma.

Taky mě to absurdní sebemrskačství některých našich "intelektuálů" štve. Kdyby nebylo nacistických zvěrstev, nebylo by ani odsunu. Prostě příčina a následek. Jak mimochodem zcela správně řekl pan prezident.

0 0
možnosti
OK

Expectant

15. 2. 2011 11:27
Hnus

Kdo podporuje vrahy, je stejný jako oni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"