Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Martin Kavka

28. 1. 2012 20:18
Drahý pane

Níkdo , ani z těch politiků dnes ve vládě a parlamentu neměl vysokoškolské studium zadarmo. Vždy to musel někdo zaplatit.

Spíše je zajímavý jiný fenomén. Německé firmy lákají naše školáky do Německa na studium učebních oborů, kdy jsou ochotny jim platit studium i kapesné.

Pokud chcete vědět co to v praxi znamená, tak je to, že je převysokoškolováno a chybí řemeslnici.

0 0
možnosti
RK

romualda

28. 1. 2012 20:22
Re: Drahý pane

Není to zadarmo a ani nikdy nebylo.

Ještě před deseti se naopak mluvilo o tom, že je u nás vysokoškoláků málo a je potřeba to změnit. Takže se to změnilo až moc?

0 0
možnosti
JJ

jireja

28. 1. 2012 20:16
Alternativní názor

Váš článek oceňuji, a některé věci jako například spotřební daň mi přijdou jako velice zajímavé nápady, ale rád bych vám poskytl alternativní názor, jako někdo, kdo vysokou školu studuje. http://jakubjires.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=243437&bk=45516

0 0
možnosti
MS

milan166473

28. 1. 2012 20:10
...

Už dost o tom / zrišitúčet/.:-)[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,63
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"