Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

iacobau

20. 2. 2012 9:17
Neházejte perly sviním

Pane Čumpelíku, váš hloupý text, ve kterém lidmi jiného světonázoru povýšeně pohrdáte, nijak nevybočuje z vašeho psaní. O vaší "znalosti" tématu snad vypovídá jen tolik, že ani netušíte fakt, že Dominik Duka již pár let arcibiskupem je, penzionovaného Miloslava Vlka nahradil již před lety. Duka dostal v těchto dnech pouze titul kardinála. K tomu patří i jakási čestná správa kostela v Římě. Marcelinus a Petr není žádná zřícenina (v Itálii se o církevní stavby starají lépe než u nás), viz http://rometour.org/church-and-catacomb-saints-marcellinus-and-peter-ssmarcellino-e-pietro.html. Mimochodem, Miloslav Vlk má chrám Santa Croce in Gerusaleme.

3 0
možnosti
OU

20. 2. 2012 9:21
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MK

Martin Kavka

20. 2. 2012 9:16
Tak nic šup něco dělat

Klauniáda Ćumpelíka a Rýznara pobavila, ale je čas pracovat, aby Čumpelík měl na důchod a Rýznar na blázinec

2 0
možnosti
K

klavesnice1

20. 2. 2012 9:19
Re: Tak nic šup něco dělat

Ano, jděte pracovat, oni ti Vaši vysocí preláti potřebují přece stále víc, víc, víc ...

Abychom jako stát měli z čeho zase nově zafinancovat nějaký kostel ve Vatikánu, prej hodně sešlý.

1 0
možnosti
P

pesimistafurt

20. 2. 2012 8:44
Čumpelíku, když o něčem píši,

tak si snad nejprve zjistím o čem. Jinak pouze plácám.

3 0
možnosti

jrc

20. 2. 2012 11:18
Re: Čumpelíku, když o něčem píši,

Taky vás potěšila záměna kardinála za arcibiskupa?

Nic si z toho nedělejte, jsou to oba fláterníci, tedy nic nic mimořádného!;-D!!

0 0
možnosti
MB

MPLIS

20. 2. 2012 8:44
Pane autore,

k formální stránce bych se snad ani nevyjadřoval. Ale kdybyste si ujasnil pár pojmů a faktů, možná by to bylo prospěšnější věci samé i Vám.

3 0
možnosti
1

1absolutus

20. 2. 2012 8:18
Tři nesouhlasné příspěvky pode mnou.

A všechny útočí na autora, místo aby "rozcupovala" článek A to se ohánějí slovy jako IQ, prostoduchost, chorobou a minulým režimem. Spíše to vypadá, že se tito stodukátoví hoši hodnotí mezi sebou. :-)

1 0
možnosti
D

dovolilbychsipodotknouti

20. 2. 2012 8:30
Re: Tři nesouhlasné příspěvky pode mnou.

pane absolutusi, utíkejte si pustit husitskou triologii, tam si těch prelátů a ornátů a nenávisti užijete ažaž. Pro lidi vašeho rozhledu je to myslím přiměřená pitomina!

1 0
možnosti
PGS

pgjed

20. 2. 2012 8:02
Ty má (ne)svatá prostoto!

Jde nepochybně o prostotu ducha, což by samozřejmě samo o sobě nebylo ničím zlým. Problém je v tom, že článek pana Čumpelíka je motivován evidentně zlým úmyslem, zlobou, závistí, nepřejícností, ne-li něčím horším. Pak ve své zaslepenosti  sahá ke lžím.

Co vy osobně dáte, pane Čumpelíku ze svého papežencům, jak píšete a zvýšíte tím svou chudobu? Zhola nic a zřejmě jste ani nikdy nic nedal. Zatonepřímo zneužíváte majetek který není váš a který církvi dali jiní!  A ti chtějí, aby ten majeteknebyl dále ničen, vysáván a rozkrádán státem, ale aby byl dán k užíváni církvi, tak, jak to bylo úmyslem dárců! :-)

3 0
možnosti
K

klavesnice1

20. 2. 2012 8:17
Re: Ty má (ne)svatá prostoto!

Naučte se pořádně číst, pan autor Vám to v článku jasně, srozumitelně popsal. Popsal to za naprostou většinu, za 90% obyvatel této země pravdivě a výstižně. To Vy a Vám podobní zmanipulovaní pánbíčkáři nám tady lžete a chcete pořád víc, víc a víc! Ta strašná chamtivost, nenajezenost (slušně řečeno), chorobná touha po bohatství, to je opravdu už do očí bijící. Papežencům a všem tmářům to musíme platit my všichni na zvýšených daních, ze státního rozpočtu. Přitom stát už od války financuje církev, farářů je pomalu víc jako věřících, na teologických fakultách je neskutečné množství studentů (samozřejmě, takové švindlstudium dnes mnohým vyhovuje, že, i těm, co tu víru jenom předstírají), které studium zase platíme ze státního rozpočtu.

Cháska jste, Vy věřící, hamiždná, peněz lačná a největší hamiždníci a lakomci jsou ti Vaši kardinálové, papeži.

2 0
možnosti
SN

kuča

20. 2. 2012 8:00
Trochu slabomyslné........

:-).......myslel jsem, že Vaše IQ je větší ! Na Vás se skutečně ten minulý režim podepsal ! RvRvRv

1 0
možnosti
H

huggo1

20. 2. 2012 9:42
Re: Trochu slabomyslné........

S minulým režimem to nemá nic společného. Stačí trochu používat ratio.

0 0
možnosti
OU

20. 2. 2012 7:54
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

jrc

20. 2. 2012 10:19
Re: ......

Jednoduché, aby to pochopili i věřící!;-D!!

0 0
možnosti
FS

aroneček

20. 2. 2012 7:53
Vynikající článek.

Já taky zírám,kam už se ti cirkevní sluhové cpou.Televize jasá nadšením na jmenováním Duky a národ se má radovat.Díval jsem se na tu pompu,plnou zlata a přepych,kdy církevní hodnostáři zadávají zakázky na své ošacení těm nejdražším firmám.Kde je to Kristovo učení?Měl jsem dojem,že jsem se vrátil zase do středověku.A učení církve,vždyť už je každému(a to i papežencům) jasné,že káže bludy a rozšiřuje tmářství.Tam kde končí (zatím)rozumové vysvětlení,tam nastrčili Boha.

10 0
možnosti
1

1absolutus

20. 2. 2012 8:19
Re: Vynikající článek.

R^

0 0
možnosti
1

1absolutus

20. 2. 2012 7:38
Máte pravdu.

A proto dávám karmu! R^

3 0
možnosti
OS

MOTOTESHIKUZU

20. 2. 2012 7:46
Re: Máte pravdu.

Jenom karma, karma a opět karma [][][]

1 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,64
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"