Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jo? A co takhle ty režimy v zemích, ze kterých uprchlíci pocházejí?  Tam hledejte příčinu i viníka... Co takhle Assad vyvražďující vlastní národ chemickými zbraněmi, podporovaný Putinem? Víte vůbec, že pátou nejpočetnější menšinou žádající o azyl v ČR jsou Rusové? Za tohle může NATO?8-o Svět podle vašich představ by měl jen přihlížet... nás se to přeci netýká.Rv

5 8
možnosti
KD

Vy jste dobrý plod propagandy.;-(

2 2
možnosti
JM

Omyl. Za příliv uprchlíků může hlavně sociální politika evropských států.

6 2
možnosti
KD

Myslíte, že uprchlíci ji mají tak naštudovanou. V těch uprchlických táborech se na ně nic takového nevztahuje.

1 1
možnosti
Foto

Jenže ti co ho způsobili mají požehnání od těch co chodí k volbám a prostředky od těch které smí olupovat zdaněním. 

Dokud si tohle lidé nechají líbit, nic se nezmění.

4 0
možnosti
PK

P78a81v48e91l 96K65i69l25i23k

24. 4. 2015 13:12

Souhlasím a karma,

 ale nesmíme také opomíjet to, které státy v posledních letech přijímali takzvané "uprchlíky". Většina "uprchlíků"  jsou v podstatě kolonizátoři kteří obsazují Evropu. Například Německo loni přijalo 203 tisíc "uprchlíků", dále Švédsko které přijímá největší počet "uprchlíků" v přepočtu na počet domácíh obyvatel. No a samozřejmě všechny další západoevropský multikulturní země: Anglie, Francie ...

http://ec.europa.eu/eurostat/web/asylum-and-managed-migration/statistics-illustrated

A právě masové přijímání bez jakýchkoli pravidel a omezení strhlo lavinu která se na nás teď valí.

A co se týče ochrany hranic. Podle mě by mělo být zcela samozřejmé že společný prostor bysme měli hájit společně. Fůra evropských zemí, včetně nás, posílá své vojáky na mise do horoucích pekel, např do Afghanistanu, Iraku, ale Evropa kterou by tito vojáci měli chránit je zcela bez ochrany. A to je jednoznačně vina všech politiků EU. Proč naši vojáci místo mise v Avghanistanu nepomáhají chránit naší společnou hranici například v Řecku? Proč se ochrana společných hranic nechala na triku jihoevropských států, keré nejsou zrovna v dobré ekonomické kondici?

4 3
možnosti
JM

Protože Řecko, Itálie i Španělsko, se aktivně podíleli na zničení Libye. Dostali o co si koledovali.

2 0
možnosti
PH

US už jistě staví "liberty ship", je to velký byznys a dovezou si do US migranty z Afriky a blízkého východu.

2 1
možnosti
KD

Oni budou jen radit, že jich máme co nejvíce přijmout. Dobrá cesta k rozložení Evropy.

0 1
možnosti
FS

Pravda,nic než pravda.Karma.R^

6 5
možnosti
JC

No tak my jistě můžeme přijmout nějaké uprchlíky z Ukrajiny. I když jsou to azbuci a pravoslavní, přesto toho s námi mají hodně společného a jsou schopni se u nás začlenit, a to rychle. Dospělým sice jejich přízvuk většinou zůstane, ale na dětech už za chvíli nikdo nepozná, odkud že to jsou. Není důvod, aby se stali sociálně vyloučenou a tím problémovou skupinou.

Ovšem Arabové a černoši nemají šanci na začlenění, ani kdyby chtěli. I děti jejich dětí se ještě budou odlišovat. Mezi Čechy pro ně není vhodné místo.

2 1
možnosti
VK

Ona je ta migrace přes boje i tak ekonomická.

3 0
možnosti
MZ

Tak nevím, která mocnost v posledním desetiletí "vyvážela" demokracii zasahoval v subsaharské Africe. Utečenci jsou v 90% čenoši a těch v Sýrii, Irákuči Lybii žije minimum.

8 1
možnosti

To je pod Čumpelíkovu rozlišovací schopnost. Za všechno přece mohou šmejdi z USA, Vólstrýtu a dalších židoimperialistických bilderbergů. Tomio Okamura to říkal, tak to bude pravda pravdoucí...

1 5
možnosti
OK

Ti, kdo ho prvotně způsobili, již buď nežijí (kolonizátoři), nebo nikdy ani nežili (přirozené zákonitosti populace) .

1 1
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,72
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"