Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Na zdejsi a soucasne pomery objektivni clanek. Karma.

4 9
možnosti
OK

Vrána k vráně...

6 2
možnosti
SN

:-)...Napsal jste to dobře, jak je vidět z diskuse ! Jak jen někdo napíše, že není proti Rusku a proti Putinovi i když mu zrovna nefandí, je oheň na střeše.

Nejlepší byla pro západ spolupráce s Jelcinem. Trvale napitý, sekretářky plácal v rozjaření po zadku, opravdu demokratický panovník! A oligarchové vládli jak na Ukrajině, miliardy se stěhovaly do soukromých kapes a národ úpěl ! "A hlavně....zálusk na suroviny, těch mají Rusové hafo...přece to nemohou spotřebovat ! My si chceme také líznout.

Přišel Putin, vzal to pevně do ruky a šmytec. Za doby Jelcina chválené Rusko, se za vlády Putina stalo štvancem ! Je to solidní diktátor, lépe než vyvezená demokracie do Arábie ! Jak pravím ...lepší osvícený monarcha, než bezbřehá demokracie ! R^R^R^

3 6
možnosti
VR
LN

...rusko se začne cítit svobodné až se vrátí tam odkud vzešlo...tedy do feudalismu....a kroky tím směrem činí opravdu rázné....;-)

6 1
možnosti

Rusko se bude cítit svobodně, až mu nebudou překážet USA a Čína a všichni se ho budou bát a poslouchat ho.

6 0
možnosti

Jo, a nikdo se Rusko vojensky porazit nechystá. Ještě před pár lety bylo bráno jako partner NATO a EU. Problém je, že s nástupem Putina je tam obnovována diktatura s obrazem tradičního nepřítele. Postkomunistické země východní a střední Evropy ovšem do NATO nevstoupily proto, aby bylo Rusko obklíčeno. Vstoupily do něj proto, že mají z Ruska oprávněné obavy, protože v minulosti se z něj šířil pouze teror a vykořisťovatelství a tyto země, včetně nás, jsou nyní chráněny článkem 5 Severoatlantické smlouvy.

8 0
možnosti

Sovětský svaz byl jenom jiný název pro staré dobré imperiální Rusko. Bolševická ideologie byla jenom zástěrkou, navíc se v podstatě jednalo o kombinaci Marxových pomýlených myšlenek s tradičním ruským samoděržavím. Dnes už v Rusku bolševismus není, dnešní Rusko do celé Evropy šíří svou fašistickou ideologii. Dnešnímu Rusku se stýská po starém sovětském impériu a snaží se své bývalé provincie a vazaly znovu získat do své sféry vlivu. Zároveň usiluje o rozbití EU a euroatlantického spojenectví, zcela podle zásady "rozděl a panuj". Dnešní Rusko je naším nepřítelem a není příliš mnoho důvodů, proč s ním spolupracovat. To by muselo změnit své chování.

6 0
možnosti
OK

Nejmocnějším a dosud nejoblíbenějším ruským carem byl Stalin. Oficiálně se sice jeho funkce jmenovala jinak, ale on si byl dobře vědom své role a ve svém okolí se tím netajil.

4 0
možnosti
Foto

Byť s mnoha věcmi nemohu souhlasit a asi se neztotožním s popisem stavu p. Čumpelíka cením si snahy objektivně popsat svůj názor na problematický vztah Západní civilizace s Ruskou federací.

1 1
možnosti

Nemusíte souhlasit,

ale myslím, že ani vy nemáte zájem o válku s Ruskem.

1 0
možnosti
OK

Komunismus v Rusku padl, ale carství ne.

A jaký je vlastně ten "lepší" ruský systém?

4 0
možnosti

No, do carství má ten ruský kapitalismus

hodně daleko.

2 2
možnosti
VR

"Strašit zbraněmi Rusko"? I vy jeden popleto, ono je to jaksi obráceně, zbraněmi straší Rusko, a stále silněji....

5 1
možnosti

Pouze v Sýrii ukázalo, že není úplně na dně.

A je dobře, že se konečně najednou začalo jednat o míru v Sýrii.

2 1
možnosti
IB

I33v91o 17B73o16u91š90e

22. 12. 2015 8:39

Kde žijete?

6 1
možnosti

V Evropě pane Bouši

a opravdu nemám žádný zájem, aby tady lítaly rakety a bomby. Pokud chcete válčit, tak můžete vyrazit do Afriky a vzít sebou některé naše politiky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,71
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"