Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejsem žádný učenec, ale máte pravdu, že dnes je moderní žít na "plné pecky" a ono to nějak dopadne. Žádná politická strana nedává do popředí, krom lidovců, rodinu.

Stát musí preferovat rodiny s dětmi, o které se starají, posílají je do školy a dát to rodičům najevo sociální dávkou, pokud pracují!

0 0
možnosti

Pane Vavříku,

Česká matice se musí starat o České rodiny, protože ve stavu degradace a ohrožení nejsou imigranti, ale Český národ.

To není rasismus, ani nacionalismus, ale pouze záchrana existence našeho vymírajícího Českého národa a na tom musí spolupracovat nejen naši politici, ale celá společnost, protože musíme vytvořit podmínky pro mladé rodiny, aby se nebály mít nejméně 3 - 4 děti. Celý trend a myšlení ve společnosti se musí změnit k podpoře tohoto cíle.

Nepropagujte tady lidovce, kteří podporovali a podporují Církevní restituce, jako jednu ze zlodějen na Českém národě, protože veškerý majetek církví vytvořil, nebo uhradil Český národ!

0 1
možnosti

Víte, on není tak velký problém v nedostatku našich dětí, ale přebytku jejich. Někde jsem četla, že se v Africe narodí 80 mio lidí ročně - to netrumfnem ani kdybychom si servaly vaginy.

Lidstvo je jako druh premnozeno a co sledujeme v "západních" zemích je přirozená regulace. Vždyť je nás přes 7mld, planeta to už teď nezvládá uživit ani když si pomáháme chemií a hydroponii a GMO, navyšování stavu Evropanů vše jen zhorší. Ano, mělo by se to ideálně vyrovnat, k tomu by ostatně bez globalizace došlo... Takže recept na naši záchranu - jako celého druhu! - je podporovat plánované rodičovství v rozvojových zemích a naše vlastní území si bedlivě střežit a nenechat zabrat "invazivnimi druhy". Až poté můžeme zkoušet nějaké zásadní změny v porodnosti.

0 0
možnosti

Paní Smékalová,

Muslimské náboženství používá reprodukčních schopností muslimských žen k šíření svého náboženství. To je zcela nepochybné. Zabrali celou Afriku a nyní se pustili do Evropy s podporou bohatých Muslimských zemí.

Jedinou obranou je nepřijímat žádné muslimské imigranty a ty současné vracet urychleně zpět.

Jinak dopadneme jako západní země, které již nyní mají značné problémy s narůstající muslimskou komunitou, které se budou neustále zvětšovat. Během jedné, až dvou generací bude mít problémy i Německo. Nesmíme se v žádném případě nechat Německem dotlačit k přijímání muslimských imigrantů.

Zároveň je zcela nutné co nejdříve provést revoluční změnu v naší společnosti, která nám zajistí dostatek našeho chybějícího dorostu. Je to pro nás otázka budoucí existence našeho národa. Současná degradace naší společnosti se musí zvrátit, pokud je to ještě možné.

Přelidnění muslimů v Africe nemůžeme zastavit, ale rozpínání do ostatních části světa musíme zastavit.

Současný výcvik a vyzbrojování desítek tisíc muslimských bojovníků organizovaný USA musí skončit, protože ty zbraně budou nakonec zcela logicky použity proti národům Evropy v rámci rozpínání Muslimského náboženství. USA je od Afriky daleko a je to nepálí, ale v ohrožení je celá Evropa a to by si měly všechny národy Evropy včas uvědomit.

2 0
možnosti

Jedna věc je jistá: výchova k rodičovství je skoro nulová a podpora mladých rodin (často s hypotékou) nedostatečná.

K Vaší kalkulaci počtu muslimských dětí bych měl jednu připomínku: ano, v první vlně se rodí dětí hodně, ale v II. a ve III. generaci, i vlivem všudypřítomného konzumu a přizpůsobení se domorodcům v životní úrovni, počet počatých dětí klesá, byť je k vyšší porodnosti v mešitě vyzývají.

0 0
možnosti

Souhlasím s vámi,

přesto i omezený nárůst původní muslimské minority je pro domácí společnost zcela zdrcující.

2 0
možnosti

Je úsměvné, že příznivec socializmu a komunistických myšlenek vyzývá lidi k změně hodnot a více dětem. jakoby zapomněl, kdo v tomto státě degradoval rodinné hodnoty na minimum a položil tak základy současnému stavu. A Západ to rozhodně nebyl. Takže vraťme se do 50.tých let minulého století, kdy kult ženy - matky byl nahrazen kultem žena - dělnice, supermatky, které měla stíhat všechno. A jelikož se z platu muže tehdy bohužel nedalo vyjít, tak šly do práce i ženy. A ouha, hned se začalo rodit méně dětí. navíc, spřetrháním vazeb k půdě na vesnici, se vytvořila skvělá základna pro méně dětí obecně. Takže svalovat vinu za tento stav na situaci po revoluci, je poněkud dětinské.

3 4
možnosti

Pane Béreš,

pozor na to. Demokratický socialismus se není totalita, ale pouze jedna z forem demokracie. Totalitní komunismus rovněž nelze spojovat s demokratickým socialismem. Takže si napřed vyberte, co se vám vlastně nelíbí.

Máte pravdu že s tím začali komunisté, ale velmi rychle to převzal západ a o naší tří roční mateřské, kterou zavedli komunisté, se může ženám na západě pouze zdát.

Nehledě na skutečnost, že o počtu narozených dětí za doby Husákova komunismu se může současnému režimu, taky pouze zdát!

Ve článku nejde o to, který režim byl lepší, ale zásadní ohrožení Českého národa a to není věcí režimů, ale celé České společnosti, tedy každého z nás!!

4 1
možnosti

J12i44ř32í 57H78r27b65e77k

12. 12. 2016 15:21

Nejsem si jist, jestli by i přes všechny zmíněné výhody byla ochotna většina současných emancipovaných žen začít život matky po střední škole. Je pochopitelné, že chtějí studovat a cestovat, pokud jim to daná kultura umožní. Pokud jim to umožněno není (muslimská část světa nebo naše podmínky za Husáka) - pak je po problému. Přesto si myslím, že by Vámi navrhované odměny nezůstaly bez povšimnutí a mnoho dětí by se narodilo, jaké by byly zjistíme, když se zamyslíme nad typickým rodičem těchto dětí (neláká vysoká škola, neláká cestování, nemá problém udělat si z plození dětí pohodlný byznis... idealistů/vlastenců by mezi nimi bylo minimum)

1 0
možnosti

Pane Hrbku,

většina z těch děvčat na střední škole už vztahy s chlapci mají, jen to nenaplňuje účel vztahu mezi ženou a mužem, tedy rození a výchovu dětí. Pokud děvčata získají podmínky pro hezký rodinný život, tak cestování i další studium určitě odloží. Možná to půjde i bez Husáka.

1 1
možnosti

Apelujete na naše politiky, aby provedli rázná opatření... Nemohou, máme demokracii. Většina lidí má jedno dítě nebo žádné. Vláda by byla velmi rychle smetena, kdyby začala předkládat zákony podporující demografický růst. Politická strana, která by si něco podobného dala do programu by se do parlamentu nedostala. Lidovci jen velmi mírně navrhují prorodinnou politiku, kdyby přitvrdili, pak by skončili. Vezměte si, kolik lidí žije singl, a libuje si v tom.

Pokud si projdeme televizní programy či populární časopisy, pak jsou oslavovány zpěvačky, herečky, podnikatelky. Nikdy ne matky početnějších rodin. A pokud jsou vůbec někdy zmíněny, tak spíše v negativním smyslu. Je možné to změnit? Nebo sexuální výchova ve škole je hlavně zaměřena na to, jak se vyhnout dětem.

0 1
možnosti

Pane Jílku,

ta současná naivní společnost je opravdu otřesným zážitkem, směřujícím k vlastnímu zániku. Chtít toto změnit, se zdá být zcela nemožným.

Přesto doufám, že se najdou lidé a politici, kteří budou říkat pravdu a učiní zásadní kroky ke změně.

Dík za příspěvek.R^

1 1
možnosti

To, že se snižuje porodnost je normální reakce na fakt, že žijeme dvakrát déle než před cca 150 lety. Mimochodem nikdy se neměla tahle země tak, jako dnes. Ale nemusíme to hlásit do světa.

1 1
možnosti

Pane Chaloupku,

spojovat porodnost s délkou života je skutečně obdivuhodné.

Ano máme se moc fajn.

Hlavně nikomu neprozraďte, že je to na dluh našich dětí a pokud budete mít čas, tak si ten článek přečtěte ještě jednou. Je totiž úplně o něčem jiném.

0 0
možnosti

J93o84s95e14f 30N43i39k16l

12. 12. 2016 12:14

...ano, stali jsme se sobeckou konzumní společností...pro mnohé je pohodlné nemít děti, raději si užívat všech možností naší "svobody"...máte naprostou pravdu ve všech bodech...stačilo pouhých 25 let, za dalších 25 let bude skutečně pozdě...

2 0
možnosti

Pane Nikle,

v tom máte naprostou pravdu, to už bude pozdě!R^

1 0
možnosti
Foto

Pane Čumpelíku, jistě máte právo na vyjádření svého názoru, a to je dobře. V některých věcech bych s vámi i mohl souhlasit. Ovšem, pokud vystupujete jako ochránce českého národa, měl byste zapracovat na písemném projevu. Shoda podmětu s přísudkem není vaší silnou stránkou a přitom má docela jednoduchá pravidla. Potom ta ochrana českého národa nevyznívá příliš přesvědčivě.

5 2
možnosti

Tedy sorry, pane, ale tohle je takový druh osobní omezenosti, že nemohu jinak, než to takto přímo sdělit: kdybyste měl v sobě tolik moudrosti, noblesy a pochopení, jako pan Čumpelík, tak byste si mohl gratulovat! Vám se ale, soudě podle vašeho příspěvku, ničeho takového, bohužel, nedostalo, tak už zbývá holt alespoň ta gramatika.

2 6
možnosti

Pane Čumpelíku: po roce 89, se rozvinul obrovský konzum. V hlavách a duších lidí se usadila touha po materialismu. Už malé děti dnes jedou v tomto duchu- a je to mnohdy až obludné, kam to zašlo. Obroda- revoluce by se musela dotknout myšlení lidí. Opravdu věříte, že ti, kterým dnes slušně "kape", budou chtít něco měnit, utahovat opasky- ve jménu zítřka? Egoismus člověka, je věcí již nastavenou, řídíci se mottem- po nás potopa. Moc ráda bych věřila v možnost- "vyspělé revoluce". Je to, podle mne ale nemožné.

2 4
možnosti

Paní Beato,

myslím, že po setkání s Václavem Havlem na Pražském hradě, mohu snad říci, že to v roce 1989 nemyslel špatně a že to co sliboval lidem na Letné myslel upřimně, ale lze říci, že se probudil ze snu, až v Lucerně při kritice Václava Klause. Pak už úplně rezignoval a zůstal jen ozdobou své pokřivené Pravdy a Lásky.

Lidé naletěli na Tygra Evropy v podání Václava Klause a nechali si rozkrást hospodářství i fabriky. Dnes z těch co zbyly, směřují zisky na západ. Obdivuji naše lidi, že se dokázali celkem rychle aklimatizovat na kapitalistický systém přesto, že z té velké zlodějny moc nezískali. Máte pravdu, dnes vládnou peníze, konzum a materialismus.

Přesvědčit lidi, že nás současná realita vede do záhuby, pokud se k jejímu řešení nepostavíme čelem, je jediná cesta po které lze jít. Času je málo a nezbývá, než volit politické strany, či hnutí, které budou ochotny tuto realitu bezodkladně řešit.

Násilná revoluce je, jako válka a já nechci vidět umírat lidi. Strašení Ruskem je pouze odváděním pozornosti od skutečného reálného ohrožení, která čeká náš národ, pokud nebudeme řešit probíhající degradaci našeho národa.

1 2
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"