Diskuse

"Andrej Babiš," skutečně není profesionální politik, ani lhář a to je jeho plus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

K74a52r24e72l 27N74o20v86á34k

15. 2. 2017 14:42

Po přečtení článku pana Jiřího Čumpelíka mohu jen sdělit, že jsem stejného názoru na pana ministra financí Andreje Babiše. Plně souhlasím na rozdíl od některých diskutérů i s tím, že se stalo v poslední době tradicí podporovat "štvanici" na zmíněného Andreje Babiše. Nejvíce to rezonuje v našich???? médiích z toho chci jmenovat (ne)závislou ČT na prvním místě. Václav Moravec není zdaleka slušným a spravedlivým moderátorem tohoto pořadu. Zřejmě plní zadané úkoly, jejichž cílem se stal Andrej Babiš. Jsou tu ještě však občané, kteří se dívají na "antibabišiádu" svýma očima a protože již vidí i úspěchy, pak Andreji Babišovi fandí." Harakiri" předvádějí v médiích vrcholoví politici, proti kterým bývá často směrována kritika Andreje Babiše. Jmenuji zejména premiéra Bohuslava Sobotku, který spolu s Miroslavem Kalouskem mohou nést protibabišovskou standardu ještě do podzimu,;-O neboť po volbách snad pochopí, že si je lidé již nepřejí a ustoupí do ústraní.

1 0
možnosti

Někdy to vypadá,

že se OVM zabývají tématy, které nejsou oproti jiným, které se řeší ve společnosti, aktuální a to i s hlediska závažnosti. Čí je to zájem?

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, např. ohledně čapího hnízda nelhal, jenom ta skleróza je sviňa....

1 1
možnosti

Problém je v něčem jiném.

Andrej Babiš používá schopné finanční poradce, kteří dokážou najít cestu v rámci platných zákonů. Nemusí se nám to líbit, ale který podnikatel by to nevyužil, pokud by měl tu možnost?

0 0
možnosti
Foto

Přísná kontrola každého živnostníka pomocí EET a na druhé straně naprostá volnost politiků s možností odesílat novináře do patřičných mezí? To myslíte vážně? Politik je voleným zástupcem lidu a veřejnost má právo ho kontrolovat a nutit ho vysvětlit či zdůvodnit své jednání/majetek/atd.

3 0
možnosti

Škoda,

že se vám to u těch ostatních, kteří už tam jsou dost dlouho, dosud nepovedlo.

Jinak se to vůbec nehodí do pořadu OVM, kde nemůže nepřipravený účastník přijatelně reagovat.

To EET se mi taky nelíbí, ale to si vyřiďte především s ČSSD a odbory, které především tlačily na registrační pokladny.

0 0
možnosti
PS

Doufejme, že žádný budoucí premiér se jménem Andrej Babiš nebude. Voliči snad nejsou hloupí a odhalí to obrovské riziko koncentrace moci , informaci a vlivu . Že odhalí pokrytectví a snahu zlikvidovat střední a nižší podnikatelský stav, který je pilířem ekonomiky a základem pro střední třídu, která je důležitá nejen pro ekonomiku , ale i všechny oblasti společnosti.

5 3
možnosti

Pane Stuchlíku,

je to marný, je to marný, je to marný, je ......

Podívejte se na preference, von ten Andrej Babiš snad ty koblihy někde rozdává v utajení po celý rok.

Doufejme jen, že nebudete mít pravdu a že se Andrej Babiš skutečně zaměří na rozvoj střední třídy živnostníků a podnikatelů, protože mu ta rostoucí státní byrokracie přinese pouze problémy.

Zatím ještě ani nevíme, zda bude vládnout s levicí, nebo s pravicí!

2 1
možnosti
SN

:-).....Pánové a dámy, diskutéři a diskutérky, milovaní ! Rád se vracím k přečtení diskusních příspěvků, bavím se. Proč takové dlouhé omílání, ztrácíte čas a zbytečně opotřebováváte svoji klávesnici. Napište ....Babiš je zloděj, okrádá nás o naše pracně vydělané peníze a proto podáváme trestní oznámení. A hlavně...neohánějte se morálkou, ta u politiků, zvláště u těch "posameťákových" nikdy nefungovala a fungovat nebude. Proč by měl být Babiš výjimkou? !!!!!!

1 3
možnosti

Pane Nováku,

neberte to tak pesimisticky. Musíte si uvědomit, že tady diskutují příznivci všech možných politických stran, pro které je Andrej Babiš před volbami politický nepřítel. Takže to berte s humorem a nadhledem.;-)

2 1
možnosti
ZH

Víte o tom, že Finanční správa v souvislost se zavedením EET nabrala dalších přibližně 200 úředníků, nebo možná i víc? To je pravý opak toho, co píšete v posledním odstavci. Náklady na státní správu naopak rostou.

2 0
možnosti

Pane Hlinko,

chce to klídek. Ono to Andreji Babišovi taky dojde, až ta vlna růstu ekonomiky se přehoupne a bude hrozit krize.

1 0
možnosti
VS

To je článek minimálně za deset koblih.

2 3
možnosti

Pane Studený,

těch koblih jsem už přejeden. Chtělo by to nějaký dortíček!;-D

1 1
možnosti
LJ

Daně už hospodským snížil, jak ti se zachovali? Většina zdražením.

1 3
možnosti

Pane Jidřichu,

mám taky dojem, že v tomto systému, žádné snižování cen nebude.

1 0
možnosti

Obdivovat Babiše může jen primitiv a nebo člověk velmi pochybných mravů.

Teď k těm korunovým dluhopisům - významný problém je vtom, že Babiš inicioval jejich vydání. Pokud mělv úmyslu půjčit Agrofertu 1,5 miliardy, mohl to udělat jednoduše půjčkou nebodluhopisem v odpovídající nominální hodnotě. Koneckonců: přišla na účetAgrofertu jedna jeden a půlmiliardová platba, nebo jeden a půl miliardykorunových. Ono rozdrobení na koruny bylo účelové a mířilo za jediným cílem:ojebat Česko. Zemi, kam přišel podnikat, která mu dala vzniknout politickéstraně, zemi, kde mu voliči svěřili svou důvěru.

4 3
možnosti
Foto

I62v11a85n 23M70a70r57e50k

14. 2. 2017 18:43

Při vší úctě k Vám p.Šulcová, je Vás opravdu žalostně málo. A my ostatní ? Už se těšíme na příští volby. R^ [>-]

2 3
možnosti

...podle čumpelíků poznáte je....

2 2
možnosti

Podle Šulcových poznáme co?

Nevím koho obdivujete, ale asi neumíte číst, tak jste se mohla dočíst, neobdivuji Babiše, pouze nemám rád podrazy a to nedělní OVM velmi připomínaly.

Pokud chcete radit Andreji Babišovi, tak se obraťte přímo na něho, pokud si myslíte, že jste chytřejší.

3 0
možnosti