Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím to stejně. Děkuji Vám.

4 0
možnosti

J41a49n 50P31a72l63l71a90s

22. 3. 2017 19:42

Je to dokument ZDF. Tady je originál:

https://www.zdf.de/dokumentation/zdfzoom/ein-staat-zwei-welten-einwanderer-in-deutschland-100.html

Takže žádné fake news. Co tam máte dál?

1 0
možnosti

J97a71n 67P95a36l12l46a87s

22. 3. 2017 19:46

Pardon, patří pod příspěvek pana Vokouna, už jsem to tam zkopíroval.

1 0
možnosti
Foto

Dr.Salman Hasan (Salman Hashim Hasan Al-Baidhani) senarodil v roce 1953 v Iráku v bohaté muslimské rodině. Oddětství byl vychováván jako muslim, musel citovat korán, pravidelně se modlit inavštěvovat mešity. Jeho děda byl dokonce vysokým muslimským duchovnímv Bagdádu, mimo jiné uvedl : Problém s muslimskou komunitou mají ve Švédsku, ve Francii,v Holandsku, v Belgii, ve Velké Británii. Byl jste někdyv Lutonu blízko Londýna? Pokud ne, zajeďte se tam podívat. Je tammuslimská čtvrť, a pokud tam zavítáte s vaším vzhledem, dejte si velkýpozor – zažijete poplivání, nadávky, syčení, pokud ne horší věci. Tak dopadlaintegrace muslimů v Anglii. A jenom ve Velké Británii žije legálně 4 až 5milionů muslimů. Muslimové neuznávají systémparlamentní demokracie,!!!! na rozdíl od Evropanů, kteří v něm vyrostli a víceči méně jej uznávají a řídí se jím. Ale tito azylanti tento systém zneužijí veváš neprospěch. Nebude to okamžitě, ale jak jsem již uvedl, v průběhuněkolika generací vás početně předstihnou, a zavedou v Evropě právo šaría.Podle tohoto práva nemáte nárok na život ani majetek, mohou si vše beztrestné av souladu s Koránem vzít. Dokud si toto neuvědomíte, jste bez šancí.!!

4 0
možnosti

Nezměnil jste z Britských listů náhodou názor?

0 0
možnosti

Nečetl jsem v poslední době BL,

Pokud měním názor, tak mám k tomu důvod vyplývající ze změny situace a zaujmutí nových pozic aktérů. Vypadá to, že už teď poroučí Evropě Erdogan. Měli bychom se bát vyjít na ulici, pokud nebudeme poslouchat!

2 0
možnosti

P91e59t13r 69T17o30m21e61k

22. 3. 2017 16:11

Neexistuje trvale umírněný muslim. Mám konkrétní zkušenosti.

3 0
možnosti

Islám je pouze jeden!

To řekl taky president Erdogan!

5 0
možnosti

K29a63r82e42l 10M60a26s64e68k

22. 3. 2017 15:10

Píšete, že "normální Muslimové souhlasí s tím, že homosexuálové si zaslouží smrt. Normální Muslim samozřejmě souhlasí s tím, že neposlušná žena sizaslouží fyzický trest a že žena, která se dopustí cizoložství si zaslouží ukamenování. Souhlasí také s tím, že ateisté jsou nevěřící psi určení k likvidaci a že křesťané jim musí sloužit. To není žádný extrémismus, to je normální Islám a právo Šária..."

Jaké důkazy máte pro tato tvrzení? Víte například o nějakých případech kamenování v Turecku, kde nejenže nemají kamenování v trestním zákoníku, ale dokonce tam zrušili trest smrti, v Albánii či v Malajsii?

1 6
možnosti
Foto

Ke zrušení trestu smrti je donutila EU. To byla jedna z podmínek pro Turecko, pokud chce vstoupit do EU.

7 0
možnosti
Foto

Dan Schueftanaizraelský akademik, bezpečnostní expert a poltický poradce se vyjádřil muslimské migraci pro náš tisk : Chcete-li vypadat dobrotivě, nedivte se, že se jednouprobudíte a zjistíte, že je příliš pozdě. V Africe žije silně jedovatý had,jehož název se překládá jako " příliš pozdě.

7 0
možnosti

Nadpis je zcela nesmyslný - mezi muslimy jsou jak extrémisté tak i pouzí uctívači islámu. To se nijak nevylučuje.

Těch radikálních bohužel přibývá.

3 3
možnosti
Foto

Mezi muslimy nejsou žádní extrémisté. Islám je sám o sobě radikální. Byl vymyšlen k ovládnutí světa.

11 0
možnosti

J39a85n 82R77á23ž

22. 3. 2017 14:05

Pořád se vedou diskuze o vztahu NATO-Turecko, Turecko-EU, Erdogan-Merkelová.

Osobně to vnímám tak, že pro Turecko je členství v NATO výhodné jen z toho důvodu, že se dostane k moderním vojenským technologiím. Jinak vojenské spojenectví s USA a EU na nic nepotřebuje. Takže dostane-li se k moderním technologiím z Ruska, účel je splněn a může NATO vydírat.

Marně přemýšlím, čím by mohlo být pro Turecko výhodné členství v EU, když je Turkům zcela jasné, že do "Schengenského klubu" by stejně přijati nebyli a vidí, že EU jako celek je čím dál tím víc jen papírový tygr složený z rozhádaných států.

Udržovat dobré vztahy s Merkelovou jsou už pro Erdogana zcela pasé. Na nic ji nepotřebuje, protože je v prvořadém zájmu celé EU platit Turecku výpalné za to, že bude zadržovat alespoň částečně proud uprchlíků do Evropy, a platit bude bez ohledu, jestli je na Erdogana Merkelová naštvaná nebo není.

Jakmile Erdogan prosadí svůj plán posílení moci prezidenta, stane se Turecko novodobou podobou Osmanské říše, která se stane dominantní silou Středního východu. Erdoganovým prvořadým zájmem bude stabilizovat vztahy s Ruskem, pak ukončit rychle válku v Sýrii jakýmkoliv způsobem a dosadit tam spřátelenou vládu bez ohledu na přání západu. Pak se uvidí, jaké budou jeho další kroky. Jedno je však jasné: Na názor Evropanů se ptát nebude.

7 1
možnosti
Foto

Pane Čumpelíku, nic proti Vašemu názoru, ale je to pouze teoretizování:-) Nejhorší na tom je, že tomu spousta lidí bude věřit a vznikne další hysterie. Ano, extrémní islamismus je jistě takový , jak to popisujete, ale myslíte, že 1,5 miliardy muslimů touží po tom, abychom jim sloužili, chtějí znásilňovat naše ženy, děti? Vaše názory jsou pouze Váš názor, já se sním neslučuju! Vaše názory jsou na bázi "jedna paní povídala". Hysterie, která zachvátila Česko a Slovensko v roce 2015 je nenormální. Žádní uprchlíci sem nejdou, vyhýbají se české kotlině, jak čert kříži, ale Češi se stali největšími zachránci Evropy! Prvně by si měli udělat pořádek doma Němci a Francouzi (a nechal bych to na nich). Plácání o muslimských uchvatitelích mě už nebaví číst. Za ty dva roky migrační krize se k nám dostalo možná 500 uprchlíků, ale někteří včetně prezidenta Zemana to nafukují a vnášejí do společnosti nenávist, hysterii a hrubost. Tohle Vám připadá normální? Číst komentáře na FB, nebo na netu je opravdový horor. Nejsem zastáncem a taky se mi nelíbí co se tady v Evropě děje, ale když se někdo raduje, že na moři zahynulo tolik a tolik uprchlíků, tak se mi opravdu nelíbí! Je to děs.

Jo a klidně mě mínusujte jak chcete. Vyjádřil jsem svobodně svůj názor :-)

3 12
možnosti
Foto

Kde je napsáno, že k nám nepřijdou? To máme být zticha a čekat, až to nastane a teprve protestovat. Nebude to náhodou pozdě ? To, že v Teplicích se staví kolem 200 rodinných domků jejíž majitelé se muslimové, je normální, že. To, že část migrantů na Hradecku, kdo o tom ví. Zeptejte se tamních obyvatel, jaký mají s nimi zkušenosti. Další mají migranti mají příjet na Karlovarsko. To je začátek,

13 1
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"