Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Momentálně se v médiích mlčí, mlčí, mlží a odvádí pozornost od tohoto tématu.

Klid před bouří, ale jaká bouře, vždyť jsme jako ty ovce, stačí nám ukázat dobrou pastvu a zapomeneme na nebezpečí. To však číhá, stačí jen otevřít ohradu a máme vystaráno.!!

3 0
možnosti

To už se mlží dost dlouho, ne? ;-D

2 2
možnosti

Socialisté jsou zbytečností na politické scéně, neboť socany má téměř každá strana ve svých frakcích. ČSSD tak, jako komunisté = populisté za moc.

6 0
možnosti

Kdy už přestaneme kamarádit s V4?, spojení Sobotky a Fica je smrtící. Sobotka ho tahá všude sebou protože Sobotkův styl je, "hlavně klid, a rychle pryč od toho než nám to vyčtou". No a Sobotkův přívěšek je rázně razantní. To co náš premiér nesvede.

2 0
možnosti

Mýlíte se,

Robertek teď přešel na notu podle našeho Bohouška.

2 0
možnosti

Čtu tady o zlé Merkel dva roky a žádný imigrant v ČR v dohledu. Nějak vám to nefunguje, ne?

4 12
možnosti

J29a92n 45H93r76u52z25a

4. 4. 2017 15:03

No zrovna já mám v bytovém domě 3 měsíce nového Muhamada. Jen nám to nikde veřejně nesdělili.;-D

8 0
možnosti

Jsem zvědav jak se oba zachovají, protože jich, jako socialisty držel dost na uzdě bývalý šéf europarlamentu a socialistického bloku europoslanců M. Schulz. Hrozil jim dokonce vyloučením z tohoto bloku. Nevím zda se zachovají podobně, jako polská premiérka Beáta Szydlo, když před 14. dny Merkelová byla u ní na návštěvě ve Varšavě.

3 0
možnosti

Proboha to on u toho byl, že ja tak chytrý. Informaci z médií i těch německých praví něco jiného.

8 4
možnosti

Pane Sochore,

nestačí jen číst a poslouchat zprávy. Je u toho taky potřeba přemýšlet.

7 2
možnosti

Bože, když už nejste schopen si poslechout originál, tak alespoň sledujte domácí TV. "Mutti" přerozdělování de fakto odpískala. :)

5 5
možnosti
Foto

Vy tomu věříte? Už to tady bylo vícekrát, "že přerozdělovací kvóty jsou mrtvé" a ejhle, ony zase obživnou. A vsaďte se, že až si se Schulzem přesednou, budou kvóty na stole zase.

9 6
možnosti

Ne priliv se nezastavil ale klesl a to opravdu hodne. Radim, podivat se na statistiky.

3 8
možnosti

Paní Hajková,

podívejte se na situaci v Itálii a Řecku, ale i v dalších státech. O nutnosti urychleného řešení není pochyb.

Ještě k tomu je jaro a počty migrantů stoupají. Ten problém bude stále horší, dokud nebude vhodné místo, kam migranty vracet.

10 2
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"