Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Pane Cumperlik, o cem pisete neni dnes problem. Ti kteri tuto katastrofu zavinili jsou mrtvi a nova generace se potyka s tim, co po sobe zanechala komunisticka totalita. Byli jsme velmi bohata zeme. Dnes jsme zeme vyvojova. Co po totalite zbylo, to se v ramci kuponove privatizace rozkradlo. A krade se dal. Nase vladni organy, to je katastrofa. Jak chceme zarucit zahranicnim investorum stabilitu zeme? Snad by bylo uzitecnejsi, kdyby se soustredila energie vsech, kteri maji zajem na osudu teto zeme, aby se udelal poradek. Aby i prezident respektoval pravni rad. Jestli toho nedosahneme, zustaneme vyvojovou zemi.

4 4
možnosti

Pane Starý,

to je velmi náročná otázka, která vyžaduje náročnou odpověď. Rád se k tomu vrátím, až napíšu blog, který se této věci bude týkat. Ale předem upozorňuji, že president v tom nyní nehraje podstatnou roli.

Z toho, co jsme s tou naší malou zemí vyvedli, mně stávají vlasy hrůzou.

5 2
možnosti
MB

Kdykoliv vidím podobné úvahy -( v plné úctě k obětem) - ovšem kroutím hlavbou a tážu se - K čemu je to dobré !? Za 72 let - je vše uzavřeno - viník označen - nikdo nic nenárokuje ... Kolik let, má ještě uběhnout ? Švědi nás napadli - okradli - ani Ďáblovu kroniku vrátit nechtějí ! Co s nimi - vypovědět válku !? ... 2 světová nás dnes absolutně neovlivňuje - nás denně ovlivňují roky 1948, 1968 - Už nastupují děti normalizačních kolaborantů - sedí i v čele státu ! Co pořád s tětmi Sudety máte !? ... Kdy přijde na řadu rudý lotr, který mj. si dones lebedí ve výstavních vilách těch odsunutých ? Já bych taky ze svého krásného dvorku mlel - aby na mne , náhodou nedošlo ! :-)

15 0
možnosti

Pane Bučku,

z jedné strany už chcete pokoj a z druhé strany útočíte na nějaké rudé lotry. Pokud vím, tak nikdo se do toho pohraničí nehnal a z třetí strany chcete mlít.

Já chci už jen tu pohodu a mír, nic víc.

4 5
možnosti
Foto

Když už, tak už.Německé okupační moci k vyvražďování nejlepších občanů našeho státu a v tomto vyvražďování pokračovali komunisté. Jenom nechápu, jak ženy, děti starci, mohli za to, co dělala okupační moc, že je Čeśi museli označovat jako Židy, posílat je do koncetračních táborů a vyhnat. To si budeme stále vyčítat věci z minulosti a přitom geneticky máme blíž k Němcům na jiným národům.

6 4
možnosti
Foto

Pane Kindle, pak už, dle Vašeho hodnocení, by zbývalo ,,požehnat" i norimbersk. zákonům.Rv Ony totiž ,,norimbersk. trychtýře" na každého neučinkují a neúčinkovali ani v dobách vedení jedinné strany a vlády, ale ani jindy, současnosti nevyjímajeR^

3 3
možnosti
PK

Od éry pana Luxe mi tato partaj připadá zcela nedůvěryhodná,fakt nevím kým je inspirována, podporována resp.řízena jestli německými křesťany,nebo Vatikánem a spojení se Stan je na mě moc náročný rebus. Příliš také nerozumím jaký přínos pro ČR jsou jejich tanečky se sudeťáky, jako pragmatik bych to rád chápal v dalších investicích na hřbitovy v Česku například, nebo zřizování dalších nadací na podporu teologických studi atd, v tuto chvíli si myslím,že tato organizace není příliš významná,což alespoň mí kamarádi z D tvrdí. jen jediný člověk z této partaje mě zaujal a to je pan Čuněk, který ale na rozdíl ode mě nezaujal svou členskou základnu.

6 7
možnosti
Foto

J67a39k97u83b 48R28o65t79h

3. 6. 2017 19:27

Ano, je vidět, že tomu nerozumíte.:-/

7 2
možnosti
Foto

J15a69k66u94b 70R33o11t75h

3. 6. 2017 19:16

Jediní, kdo válčí se Sudeťáky, jsou komunisté, obvykle sdružení v nacionalistickém spolku KČP. Také jste členem, soustruhu?:-/

21 4
možnosti
Foto

Vlastně jste trefil hřebíček na hlavičku. Ano, naši zástupci/nezástupci se zúčastńují sjezdu nacionalist sdružení!

3 0
možnosti
JV

Já jsem se právě vrátil se zájezdu z Rigi. Jak ti tam trpěli pod Rusákama (náš guide nám vše popsal) a přesto je nevyhnali těch 40% Rusáku . Zbožňují tam Němce .Akorát všude zmizela ta nenáviděná azbuka.

Za čumpelíkuv blog RvRvRv

13 5
možnosti

Pane Vrabče,

jsem rád, že se vám tam líbilo,

jen nechápu, co ta vaše azbuka má společného s mým blogem.

2 2
možnosti
Foto

Tzv. aktů smíření proběhlo za posledního bezmála půl století bezpočet. V ofic. rovině m.j. i za G.Husáka, ač šlo o čistě pragmatic. gesto jak ze strany představitelů tehdejší ČSSR, tak i tehdejší BRD(tzv. záp. Německo).K dalším ofic.(!) krokům na nejvyšší úrovni pak došlo za V. Havla. Ti, co měli zkušenosti s odškodněním za total. nasazení, pokud se ho vůbec dožili(!)by ovšem též leccos mohli vyprávět. Co se týká současných komedií(!), má autor v mnohém pravdu. Nakonec, členové sdružení jsou voliči z nejvěrnějších zmíněné partaje s věrností k ní až na úrovni kom u násRv Pokud by se ono sdružení zabývalo toliko historií, pak není třeba mít námitek. Ovšem samo uvádí, že zastupuje SVÉ ZÁJMY(!). ZÁJMY(!), nikoli JEN o historií jako takovou. Není to ze strany našich občanů, kdo stále jitří staré události, Ben. dekretů nevyjímaje! A posuzovat(!) historii prizmatem současnosti je PŘINEJMENŠÍM(!) prostoduché, ale mnohdy i účelové. A velmi!!! A naši součas. politici, ač údajně neofic.(?), nejsou na sjezdu Sdružení včelařů, či zahrádkářů!!

1 1
možnosti
Foto

účast darebáka není třeba řešit. dostane v kolaici 9,99% a bnude od něj pokoj !!

3 10
možnosti
JV

P.Macku!darebáci jsou komunisti !!

12 0
možnosti
ZK

Jednou by se za 20 000 - 200 000 po válce zabitých českých Němců měl jet omluvit prezident nebo premiér.

2 3
možnosti

Paní Kaufmanová,

asi jste si nevšimla, že už tak učinil Václav Havel, ale nevím, zda ty vaše čísla odpovídají realitě.

Teď si nevzpomínám, který president Německa se omluvil za okupaci Československa a naše oběti okupace a Německé války, ale myslím si, že ta omluva taky proběhla.

Doufám, že nechcete, aby se presidenti omlouvali navzájem každý rok.

3 2
možnosti
ZK

Stačí si přečíst váš nenávistný text a je poměrně zřejmé, kdo tu žije v minulosti. Bělobrádkovi děkuji.

15 11
možnosti

Paní Kaufmanová

velmi se mýlíte.

Nemám žádnou nenávist vůči Sudetským Němcům, jen upozorňuji, že by se na minulost měli dívat také z druhé strany.

Zároveň pouze upozorňuji, kterak a kde se tvoří česká politika. Je dobré si toho všimnout.

7 6
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,63
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"