Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kolektivní vina je svinstvo a okecat se nedá ani událostmi, které jí předcházely. Každý kdo kolektivní vinu propaguje dopouští se intelektuálního a mravnostního selhání.

11 1
možnosti

Souhlasím s vámi.

Počítal s tím i náš president Edvard Beneš, který zarazil svým dekretem divoký odsun, aby ochránil Německé obyvatelstvo před dalšími excesy a vyjmul z odsunu Německé obyvatele, kteří se neprovinili proti Československému státu.

7 1
možnosti

Pan Bělobrádek s panem Hermanem nás udržují v civilizované společnosti i přes zuřivý odpor lidi zaseklých v rusko-asijském civilizačním okruhu.

17 10
možnosti

Jsem rád, že jste spokojený,

ale byl bych raději, kdyby byli doma a hájili před volbami, ten ještě nedokončený církevní tunel, který tak tvrdě obhajují.

2 7
možnosti
JL

Ve vašem článku není ani stopa po nějakém smíření. Ptám se, proč?

Jak dlouho chcete tuto kartu vytahovat?

16 5
možnosti

Pane Leinere,

myslím, že napřed je potřeba přestat se hrabat v minulosti.

Pak si lze sednout ke stolu a dát si pivečko.

5 4
možnosti
JH

;-O;-O;-O možná jasně pro vás !!!!!!

5 3
možnosti
Foto

Stale je dost lidi jako vy kteri si libuji v sireni nenavisti

23 9
možnosti

Pane Braune,

pouze upozorňuji na to, že neustálé hrabání v historii, nemá nic společného s usmířením a přátelstvím.

6 4
možnosti
ZZ

ten hoch vypadá že je postižen nejen roztroušenou sklerózou

3 13
možnosti
ZB

Mluví zcela jasně o smíření,dialogu a prátelství do budoucnosti.Stačí se podívat na komunistickou devastaci Sudet na české straně,kdo by stál o to vracet se tam,kde už jsou stejně kořeny přetrhány a potomci vyhnaných už žijí jinde a mnohem lépe...pár starých pamětníku už žije jen ze vzpomínek na msta,které často už ani neexistují.Devastace pohraničí byla opravdu dukladná a vytahování historie,ve které i Češi mají ruce od krve,k šíření nenávisti proti potomkum vyhnaných Sudetáku a všem,kteří chtějí smiřovat a hledat společnou budoucnost je opravdu ubohost.Ovšem v českém prostředí takové štvaní pořád funguje,dost nepříjemně mě překvapilo kolik mých krajanu si v prezidentských volbách naskočilo na protisudetskou hysterickou vlnu...

19 6
možnosti

Pane Bárto,

pokud hledáte usmíření a přátelství,

Tak nešiřte minulost a nenávist!

7 9
možnosti
Foto

Aby český národ a stát přežily, musíme mít spojence. Máte je?

2 1
možnosti

Musíme především být schopni sami chránit

svůj národ a svoji vlast.

5 0
možnosti
Foto

mluvil jste někdy v živote alespoň s jediným odsunutým Němcem???

16 2
možnosti

To nevím,

ale setkal jsem se s Němci a byli to příjemní a slušní lidé.

Nebyl důvod hrabat se v minulosti.

3 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,62
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"