Diskuse

Účast Bělobrádka KDU-ČSL v bavorském Augsburgu na sjezdu Sudeťáků mluví zcela jasně.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P55a47v29e37l 41V87á10v71r51a

27. 7. 2017 16:03

.....jasně, fšecko řídí židobolševistická světová zednářská lóže plná německejch fašistickejch šovinistů.RvRvRvRvRvRvRvRv

PROBOHA PROBERTE SE!!!

to je poprvé, co v diskusi ke článku opravdu postrádám tlačítko s palcem dolů

doporučuji antidepresiva a elektrošokyRvRvRv

0 0
možnosti

Jak můžete srovnávat nesrovnatelné?8-o

1 0
možnosti

A ucast Milouse Zemana na prehlidce ruskych vojsk ktera napadla Krym a vychodni ukrajinu byla v poradku?

4 1
možnosti

Vážení přátelé,

děkuji za vaši účast v diskuzi týkající se sjezdu v Augsburgu.To téma není jednoduché, ale je v zájmu všech, odložit toto téma už navždy do Muzea. Účast našich politiků k tomu určitě nepřispívá. Je dobře, že lidé dokážou spolupracovat i bez politiků.

Situace naší politické závislosti na Německu

se samozřejmě netýká pouze KDU-ČSL, či ČSSD, ale i některých dalších. Zda jejich snaha po naši ještě větší politicko-ekonomické závislosti na EU a Německu, nám může přinést něco lepšího a umožnit nám splatit naše dluhy, nebo naopak, musí být předmětem předvolební diskuze. Umíte si vůbec ještě představit svobodné, nezávislé a neutrální Česko, spolupracující s EU obdobně, jako Švýcarsko?

Poslední téma je věnováno zákonu o závazném Obecném referendu občanů. Je to Lidské právo a poslední kousíček svobody, který může ochránit vás i vaše děti, před manipulací politiků i zahraničním vměšováním a přispět k ochraně Českého národa a České vlasti. Nenechte si toto právo vzít!

Přeji příjemný zbytek neděle.

2 1
možnosti

Ještě jedna poznámka, pane Čumpelíku. Pokud vám jde o budoucnost, jeďte se podívat do pohraničí. Tam spolupráce funguje bez problémů. Ti lidé pochopili, že

je lepší si vzájemně pomáhat, než se na sebe mračit kvůli hříchům svých rodičů

nebo prarodičů. Hasičské sbory společně cvičí, společně jezdí k požárům. Pořádají se různé kulturní a náboženské akce. Divadla, jarmarky, poutě atd. Učí se jazyky.

A k tomu všemu nedošlo, na nějaký politický nátlak. Prostě zvítězil selský rozum.

Čili jinými slovy, tam už budoucnost probíhá. Samozřejmě se najdou zabetonované

hlavy na obou stranách, ale těm budoucnost nepatří. Přeji pěknou neděli.

13 0
možnosti

Pane Leinere,

výborně, vážím si všech lidí, sousedů bez ohledu na národnost, kteří si bez ohledu na minulost, najdou cestu ke spolupráci i bez politiků.

Myslím, že k tomu nepotřebujete požehnání pana Posselta, či pana Bělobrádka,

ani pana Hermana a zcela jistě ani zrušení historických Benešových dekretů.

Přeji také příjemnou neděli.

6 0
možnosti
Foto

Potomky Němců ze Sudet, jezdí do Čech podívat se kde žili jejich rodiče a nemají žádný zájem o nějaký majetek u nás. To říkám z důvodu, že jsem měl čest s mnoha z nich se setkat. Nejsem sám, kdo se s nimi stýká. Můj kamarádu má chatku u České Kamenici a bez problémů se od roku 1990 se stýká s původními majiteli této chalupy. Zeťák s nimi udržuje styk po internetu, protože jeho táta žil jako Čech bez problémů v Ústí nad Labem až do konce války. Takže ti, co nemohou přijet mají přání vyfoťe mně prosím oltář kostela, kde jsem se modlil, náš dům a podobně. Za další svými penězi přispívají na obnovu komunisty zničených severních Čech.

8 0
možnosti
Foto

Ano, Benešovy dekrety berou jako požehnání, slovo boží. To jste chtěl sdělit?

1 1
možnosti
Foto

Výborně napsáno a vyargumentováno.

Karma R^

4 8
možnosti

Nejsem žádný "sudetolog" ale vždy jsem považoval polský přístup za lepší (ideální řešení neexistuje) - nějaké diskuze o dnešních západních polských územích či východního Pruska nikdy nepřipustili resp. utnuli. Vzpomínám na slova Beneše - určitě se v budoucnu objeví hlasy, které budou výsledky války zpochybňovat, omlouvat se.

Je to jistě složitě ale kdyby Posselt přijel třeba na výročí osvobození Aussigu (Ústí) od fašistů a omluvil se upřímně, bylo by to přece jen jiné. Přitom v Německu existují daleko realističtější spolky (Ackermann), o kterých se nemluví.

5 0
možnosti
Foto

R^ Ano. Ovšem Poláci si, na rozdíl od nás, ,,ošéfovali" při sjednocení Německa, podmíněného souhlsem(!)vítěznýcch mosností, vše vč. O/N!Navíc toto ,,naše opomenutí" nelze nepovažovat za úmysl z důvodů partikulár. zájmů konkret. osob a jejich vazeb i cílů (od restit. po Ben. dekrety!)!

4 0
možnosti