Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo to je prezident ČR? Ruský agent, soudem usvědčený lhář, darebák, který nerespektuje zákony a soudní rozhodnutí....hm to se ani nedivím, že mu nevadí stíhaný slovenský estébák jako premiér......už teď jsme v politické kultuře na úrovni středoasijských despocií....a vina tradičních stran to teda rozhodně není

16 5
možnosti
Foto

J92i26ř96í 75K77i41n85d10l

24. 10. 2017 13:29

AD: Ondřej Šimíček

Pane, začal jsem psát obdobné. Máte můj palec nahoře. R^R^

3 3
možnosti
MV

Zeman dava posledni mesice vubec zajimava prohlaseni...

1 0
možnosti

Pane Valičku,

jako president si to může dovolit. Může se to líbit i nelíbit. Uvidíme, kdo vyhraje presidentské volby.

3 2
možnosti
JK

Takže si myslíte, že když Babiš získal necelých 30 procent, ztrácí jeho trestní stíhání smysl? Nebo to podle vás znamená, že se ničeho nedopustil? Jestli je něco účelové, tak přebíjet volebním výsledkem trestní kauzu. A co o tom soudí Miloš Zeman, je naprosto irelevantní. Článek, který jste napsal, jen prezentuje vaši naprostou zaslepenost, která je ovšem pro voliče ANO typická. Bohužel to odneseme všichni.

13 2
možnosti

Pane Kvapile,

lituji, ale nejsem volič ANO, ale pokud voliči s takovou převahou rozhodli, že si přejí vládu ANO, tak, jako demokrat to respektuji. Uvidíme jak budeme s ANO spokojeni za čtyři roky.

Nestojím o to, aby nám současnou úspěšnou situaci kazilo hloupé politikaření.

4 2
možnosti
PK

Bohužel se domnívám, že Vás strany nevyslyší a pomalu se posuneme do stavu, kdy vítěz bude v opozici, velmi silné opozici a několik stran ve vládě, což je naprosto nic neřešící kombinace a důsledek budou asi nové volby. Doba není tak špatná a dobrá vláda by naší situaci ještě mohla zlepšit ale.......[>-]

2 0
možnosti

Pane Korecký,

máme dobrou hospodářskou situaci a vůbec nepotřebujeme politické problémy se sestavením vlády.

1 0
možnosti
Foto

že president ČR nepovažuje kauzu Čapí hnízdo a obvinění Andreje Babiše za nic jiného, než předvolební kauzu, je pouze a jenom jeho osobní názor, nikoliv právně závazný verdikt.

12 0
možnosti
LV

Navíc to o něm leccos vypovídá. Zeman tak de facto tvrdí, že vládne v zemi, kde vláda není schopna kontrolovat silové složky a zaručit nezávislost soudů. A protože zásadní složkou této vlády bylo i Babišovo ANO, proč tedy tak neschopného člověka pověřuje sestavením téže vlády?

0 1
možnosti
MF

Pán by asi raději 99,9 % jako dřív a zprávy o plnění závazku na 150 %.

3 1
možnosti

Nikoliv,

pouze realitu, aby sněmovna a vláda začala pracovat co nejdříve.

2 1
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,65
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"