Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ani kebab, ani muslim není jméno, abyste jej musel psát velkými písmeny.

Proboha, opravte si to konečně. Dost to znehodnocuje vaše "vlastenectví", když neznáte pravopis.

P.S. nejsou to jediné hrubky, které tam máte.

7 3
možnosti

Pane Matuško,

myslel jsem si, že chcete diskutovat o tématu článku, no, on vás zajímá spíše pravopis. Jste tak chytrý od narození?

3 8
možnosti

Je to úsměvné,

taková skromná žádost, aby politici občanům nelhali a hned se vyrojí dost diskutujících, kterým Muslimští migranti vůbec nevadí a to setrvalé lhaní politiků jim vyhovuje.

Nejde totiž už o mne, protože mně nic nechybí, vše co potřebuji mám, ale jde mi o ty další generace, které přijdou po nás a odnesou všechno to, co jsme jim zkazili a kazíme dál, ale pokud se vám tahle politika a migrace líbí, tak si to užívejte dál.:-P

6 12
možnosti

Muslimští ilegální migranti mi nevadí, protože tu žádní nejsou a dnešní politici nelžou víc než ti minulí a jistě i ti budoucí, z toho průměru se sice odlišují Kříženec s Babišem, ale o nich je to dávno známo:-)

14 3
možnosti
MN

Pane Čumpelíku, Vaše přání do Nového roku, aby politici a média přestala občanům lhát nebo zatajovat pravdu, je zcela legitimní přání, i když je to tak trochu přání získat modré z nebe.

Musím obdivovat Vaši trpělivost v diskuzi níže, trochu mi to připomíná dnešní debatu v Českém rozhlasem Plus, kde debatoval astronom Grygar s nějakým člověkem, který je naprosto vážně přesvědčený, že Země JE placatá.

8 13
možnosti

Další souška...myslet si, že kdesi na světě existuje objektivní zpravodajství, je hodně naivní. A je to i celkem logické vzhledem k tomu, že každý člověk na světě je ovlivněn svým uvažováním, svými postoji, svým prostředím. Vzhledem k tomu, že ČT zaměstnává převážně vysokoškolsky vzdělané lidi často s nějakými pseudouměleckými sklony, tak se to pochopitelně odráží v její (středo-levicové) tvorbě. Ale obecně dělá ČT celkem dobrou práci. Věřte, že ve všem, v čem se Vám zdá neobjektivní, by se našel názorový odpůrce, který bude také tvrdit, že je neobjektivní a při tom bude mít názor na danou situaci přesně opačný. Zkrátka zavděčit se všem je naprosto nemožné..... českou normu objektivity. Objektivní je to, co si myslím já, viďte?

8 4
možnosti
Foto

Tento blog je nádherným příspěvkem do diskuse, jak se dá získávat skvělá karma a čtenost. Stačí v nápisu napsat, že vláda lže a v perexu zmínit imigranty a ejhle, přestože je samotný blog snůškou pitomostí nejhrubšího zrna, jeho obliba raketově stoupá. Tvrdit, že důkazem pro rostoucí počet imigrantů je nárust prodejen s kebabem, to je opravdu hodno kandidatury na Darwinovu cenu.

13 3
možnosti

Je líto pane Braune,

ale v tom textu zmiňuji mimo jiné i další podstatné záležitosti, které jste přehlédl. Mimochodem, ty prodejny Kebabu se tady rozšířili především v posledním ročním období a to má samozřejmě svůj smysl a důvod, který bohužel nepovažujete za podstatný.

Vaši narážku na karmu považuji za nedůstojnou, protože pokud chcete dokázat, že vláda lhala, či lže, musíte najít argumenty veřejně známé a to těch 12 Muslimských migrantů splňuje, včetně ověřeného vyjádření presidenta ČR Miloše Zemana, že vláda na přijímání migrantů uvolnila 600 mil. Kč.

Bylo by pod mojí úroveň vás obdobně urážet.

3 8
možnosti
VS

Pan Čumpelík, je vidět, že jste dost dlouho žil v komunismu. Ty měli své třídní nepřítele. Hitler Židy. Víme jak s nimi naložili. nejhorší je tzv kolektivní vina. Na svém PR píšete Mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu k moci. Docela trefné a bylo by dobré se nad tím zamyslet.;-)

12 1
možnosti
PL
DV

D37a39v95i13d 39V33l57k

31. 12. 2017 15:14

Panebože Vy jste esence toho co na svých spoluobčanech nesnášímRvRv

17 2
možnosti
JV

Děsivé je, že autor těm hloupostem skutečně věří a evidentně není sám.

8 1
možnosti
Foto

Nevím, jestli jste se dnes špatně probudil nebo vůbec probudil. Ale napsat takovouhle směsici snad bdící střízlivý člověk ani nemůže. ;-D

14 0
možnosti
OZ

Miluju tyhle profesionální frustráty, kteří všude bulej jak jim každý jenom lže. Že politici i média lžou, "ví dnes stoprocentně" téměř každé malé dítě. "Jsou to lumpové!" vykřikuje kdekdo a když se zeptáte, co by vlastně od médií chtěli, odpoví jednoduše: "Aby říkali pravdu!" Jenomže když se zamyslíte pouze nad svým životem a svými konflikty, tak pokud jste zároveň alespoň kapičku sebekritičtí, zjistíte, že "pravd" a pohledů na situaci může být často velmi mnoho. Myslet si, že média lžou, a domnívat se, že někde existuje nějaká objektivní pravda? Tvrdit, že média jsou tady od toho, aby přesně odrážela skutečnost? To asi úplně nejde. Realita je podle mnoha lidí jako obraz, který může zrcadlo věrně odrazit a poskytnout tak pravdu. Faktem však je, že žádné zrcadlo neodráží obraz naprosto přesně...

11 1
možnosti
VS
VH

Největší vtip roku 2017! Babiš bude říkat pravdu!!!!

15 0
možnosti

Pane Hrubý, to není vtip,

to je jediná šance Andreje Babiše, jak se udržet, jako premiér i v příštích sněmovních volbách. Pokud bude občanům v politice lhát, tak ho občané již volit nebudou.

Vůbec nebude mít snadné prosadit změny tak, aby se občané měli lépe.

0 11
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"