Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, že je obviněn nijak nebrání jeho výkonu poslance. Takže celý váš blábol je od počátku zcela nesmyslnný. Funkce premiera pak není volenou funkcí, na ni se imunita nevztahuje.

Dotační podvod velkého rozsahu je svou trestní azbou 5-10let řazen mezi závažné trestné činny.

Nejsou to poslanci kdo nechápou náš právní řád, ale spíše vy. Imunita má sloužit pouze na politické projevy a na případy kdy je důvodem trestního stíhání bránit polanci ve výkonu mandátu. Dotační podvod zcela evidentně politickým projevem není a zcela nepochybně není ani vykonstruovanou kauzou pro omezení výkonu poslance.

23 1
možnosti
Foto

Rozhodnutí Poslanecké sněmovny pouze nesmyslně snižuje autoritu našeho premiéra Andreje Babiše v zahraničí a můžeme jen doufat, že kauza bude co nejdříve vyřízena.

Zdroj: https://jiricumpelik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644754

Rozhodnutí poslanecké sněmovny je plně v souladu s našimi zákony a jediné, co snižuje autoritu premiéra, je jeho lhaní a a vytáčení se.

20 3
možnosti
PK

Jedna věc je jistá, že AB má slabou marketingovou podporu, není schopen se ovládat a pak z toho těží političtí oponenti. Naopak dlouhodobě sedící poslanci tyto vlastnosti ovládají dokonale. Celkem chápu výpadek ovládání pokud na něj ječí lidé jako Kalousek, Benda , Michálek.

6 12
možnosti
ZS

To není slabou marketingovou podporou, tu má hnutá ANO nejlepší, jaká se dá za peníze koupit. Problémem je ego jejich guru, který je přesvědčený, že každé jeho větě všichni servilně zatleskají, byť by to byla seběvětší hloupost.

14 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 3
možnosti
PV

P54a22v25e83l 22V47é63b89r

20. 1. 2018 18:28

ANO, Babiš je úspěšný podnikatel. To byl Al Capone taky, ale dostali ho na neplacení daní.

14 3
možnosti
Foto

Skoro nikdo nemá od Boha všechna nadání. Vlastně vůbec nikdo. Já o A.Babišovi slyšel kdysi, kdy ani on o nějakém ANO neměl potuchu. A slyšel jsem toto:

1. Babiš vůbec nepoužívá počítač. Pracuje okolo dlouhého stolu, kde každá hromádka papírů představuje zprávu o jednom z jeho projektů A tak dělá rozhodnutí.

2. Pokud chce někdo A.Babišovi cokoli nabídnout, tam mu AB vyčlení 5 minut na prezentaci jeho návrhu a během těch 5 minut posoudí jeho vhodnost.

A.Babiš asi je manažer od Boha, který bez problémů vládne velkému impériu, ale není zas tak dobrý v politickém vyjadřování. Třeba na Václava Klause nemá ani náhodou.

9 3
možnosti
SN

:-).....Jiří, potvrzuji. Byl jsem na jeho setkání s občany v Ostravě- Zábřehu, v roce 2011,sál nabitý, lidé stáli! Byl jsem tam se dvěma kamarády, byli jsme nadšeni. Po cestě zpět v autě jsme to probírali, závěr.....konečně se našel odvážný člověk, který udělá v tomto státě pořádek s Kalouskem a spol, kteří to tu od sameťáku bezostyšně, bez obavy z postihu rozkrádali.

Splnil beze zbytku naše očekávání, proto nasazeny všechny páky, jak ho eliminovat. "Klasické" strany se postaraly za dobu od 89. roku o dluh víc jak 5 bilionů korun,za Kalouskova panování sekyra 670 mlrd. A jen přirážel, jak berňák! Starší si tu větu jistě dají do kontextu se svým mládím ! !!

2 5
možnosti
Foto

J43a83k37u27b 72R64o67t57h

20. 1. 2018 18:11

Tak nějak si říkám, proč si lidé vašeho typu (názorů) tak často s ústavou a zákony vytírají zadel? 8-o;-€

14 3
možnosti
Foto

Obecně je to nutno uvítat, protože je se tím posiluje autorita ústavy.

2 3
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,71
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"