Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak velká zášť čiší z některých příspěvků. Sláva vítězům, čest poraženým, držte se tohoto pravidla

Volby skončily, je třeba se zaměřit na věci které se nás bezprostředně týkají, palčivé otázky ohledně migrace, prosazení našich zájmů v EU, využití dotací a to nejdůležitější, nepodléhat panice, kterou vyvolávají určité skupiny, nebýt ve vleku lidí kteří jsou řízeni zvenčí, utvořit jeden celek, který bude hájit naše zájmy, ani východní ani západní nesmí býti upřednostněny.

Při volbách se vytvořily dva silné šiky, ještě na tom nejsme tak špatně, umíme zabojovat, teď už chybí jen ty dva šiky spojit a společně dělat to, co je nejlepší pro naši vlast.[>-]

8 0
možnosti

Hezká slova

a výborný názor. Bylo by to moc dobré a prospěšné.R^

Má to, ale problém. Novináři by neměli o čem psát a neuspokojená "Pražská kavárna," a některé politické strany, nedají pokoj.

Je zajímají především vlastní zájmy, nikoliv zájmy občanů a České republiky!

4 0
možnosti
Foto

Někteří blogeři a komentátoři (z vašich řad) zase naopak pokládají Drahoše (z kavárny) za levicového a Zemana za pravicového. A Vy naopak.

Neměli byste si v tom konečně udělat pořádek?

A jak mi dokážete vysvětlit, že když tu nedávno byl pan president na návštěvě VÝROBNÍHO strojařského závodu (tedy samý dělník), nechtěli jej tito dělníci přivítat a muselo jim to dát vedení příkazem, aby nebyla ostuda.

Jak vidno z výsledků, je celý zdejší kraj plný kavárníků, neomarxistů, iluminátů, zednářů, římských klubovníků, agentů CIA, bruselistů, vítačů a kývačů a pod. A přitom je tu takový průmysl a zanedbatelná nezaměstnanost.

:-)

4 3
možnosti

Nic si z toho nedělejte,

ale celostátní propaganda působící ze všech stran, včetně ČT, proti současnému presidentu tady byla nejsilnější od jeho zvolení a to do takové míry, že se někteří lidé pomalu báli říci, že budou volit presidenta ČR Miloše Zemana.

S ohledem na zkušenosti našich občanů s obdobnou propagandou v minulém režimu, "Pražské kavárně," stejně nepomohla a lidé volili dle svého názoru a to je dobře!:-P

5 6
možnosti
DP

Rekne mi uz nekdo z tech zemanovic fan klubu, kdo je to ta kavarna? Pokud se kouknu na rozdeleni republiky podle volby Zemana a Drahose, tak jsou to lide povicero vice pracoviti, mene sedici na davkach a odvadejici vetsi dane do spolecne pokladny. Tyto vybrane finance jsou pak spotrebovavany hospodskymi povaleci, zijicimi vice, ci mene na davkach.

9 3
možnosti

Musím vás zklamat,

ale ti povaleči a lidi na dávkách k volbám vůbec nechodí.

K volbám chodí lidé, kteří vědí co chtějí a to je důležité a to vyhrálo presidentu ČR Miloši Zemanovi volby.

"Pražská kavárna," nebo "Pražská smetánka," či "Pražská elita," je část vysoce "vzdělaných," převážně Pražáků, kteří se cítí nedocenění, protože by chtěli moc, která by jim umožnila plnit si kapsy a rozhodovat. Nakonec by se o tu moc stejně porvali.

Mají podstatnou smůlu, protože nic lepšího normálním lidem nenabízejí a to je důvod, proč prohrávají.!!:-P!!

4 6
možnosti
Foto

Chcete-li kavárnu, máte jí mít.

V tom případě se jedná o souboj kavárny vers. zaplivané knajpy, kdy se podařilo knajpě ukřičet kavárnu a prosadit svou vizi budoucnosti.

Užívejte si jí. ;-D

10 6
možnosti

Pane Macháčku,

já jsem si těch kaváren a knajp užil dost. Jedno je jistě, za presidentem ČR Milošem Zemanem je těch politických vlčáků a vysavačů mnohem méně, než za tou "Pražskou kavárnou."

Tu vizi budoucnosti, si budeme užívat oba, hezky společně s celým národem.

Věřím, že to bude lepší, než s tou "Pražskou kavárnou!";-D

5 5
možnosti
SN

:-)........Dobře napsáno! Dodám poslední větu z článku.....vyjádření Klause ml. k volbám......Hospodský pohled IV. cenová: V druhém kole se v televizních debatách jednalo o souboj, kdy bezzubého králíčka posadíte proti starému vypelichanému zlomyslnému tygrovi a řeknete mu „trhej“ R^R^R^

5 4
možnosti
VM

Souhlasím. Volby jsou za námi. A abych se přiznal, jejich výsledek mě překvapil. Už jsem si totiž myslel, že média a tzv. elita, především umělci, mají takovou moc. Nemají. A jsem tomu rád.

A co bych doporučil oběma stranám? Volby už skončily, výsledek je známý. Volby proběhly na demokratických principech. Zachovejte se tedy demokraticky a přijměte jejich výsledek. Tak to prostě je. Taky jsem nebyl nadšený z parlamentních voleb, ale prostě jsem výsledek přijal. Je to prostě vůle voličů, byť, jak je vidět, někdy těsná.

A pokud přesto má někdo potřebu se v tom šťourat, nehledejte problémy v tom, zda jsou voliči Zemana hloupější a nebo starší a nebo já nevím co. Hledejte problémy tam, kde skutečně jsou! Ač si to málokdo chce připustit tak problémem skutečně je EU, morálně a zřejmě i ekonomicky (Řecko, Itálie, Španělsko...) umírající, EU, kde už v některých zemích kolabuje sociální systém, ta EU, která se nám snaží neustále vyhrožovat co bude, když my nebudem, kderá na nás chrlí další a další nesmyslná nařízení......

Každopádně jsme na chvíli pozapomněli na to, co že všechno pro nás neudělaly vlády ODS a ČSSD v minulosti a jak na tom profitovali jejich kmotři, pozapomněli jsme na to, kdo vydrancuje další nerostná bohatství, jak je to s tím OKD a nakonec i jak je to s tím Čapím hnízdem. A nejen.

To jsou skutečné problémy této země, ne to, z jakých "skupin" se rekrutují voliči toho či onoho. Na druhou stranu právě tyto úvahy, o tom, kam kterého "příznivce" zařadit jsou to, co rozděluje lidi.

8 2
možnosti

Tak si vzpomeňte kdo vlády ODS a ČSSD v dobách největších sviňáren vedl, dnešní pobratimové Klaus- Zeman....

1 1
možnosti
MB

Stát - ČR jsme pořád my my. Tedy i blogeři. Nicméně na politické scéně jsou persony, které si evidentně mysli, ze jsou to oni. Aktualne M.Zeman a A.Babis + nezbytná sada podržtašek. . Netřeba zoufat - vidím řešení ! Kdyby tady konečně dorazil již nějaký uprchlík - Koncentrace normálnosti ,by se tak mohla i zlepšit ! .... :-)

6 3
možnosti

Těch uprchlíků

jsou tady pravděpodobně už tisíce. Modlitebny jsou v Čechách i na Moravě a Kebab si už koupí téměř všude.

Oni ty neziskovky a společnosti pro pomoc uprchlíkům, dotované z našich i zahraničních zdrojů, si tady dělají, bez kontroly, zcela co chtějí!!

4 2
možnosti
JO

Píšete o dehonestaci Miloše Zemana v mediích. Nepsalo se o ničem jiném než o všech možných excesech, které MZ za dobu svého působení vyrobil. Tam nebyla žádná lež. Já sám jsem MZ v roce 2013 nevolil, nicmeně jsem doufal, že jeho podpásovky z volební kampaně ustanou poté co se stane hlavou státu a on bude ctít vážnost tohoto úřadu. Ó jak jsem hrubě mýlil a v průběhu jeho prezidentování jsem se postupně stával více a více jeho odpůrcem. Myslíte, že mě masírovala nepřátelsky naladěná média? Ne masíroval mě sám MZ a to velmi hustě a kvalitně.

Na rozdíl od vámi zmiňované dehonestace, kde se vypisovaly a připomínaly pouze jeho skutky, pan MZ prostřednictvím svých přátel zahájili skutečně špinavou a lživou kampaň ne nepodobnou té z roku 2013. Jen se strach ze sudetských němců vyměnil za imigranty. A po svém zvolení slíbil, že už bude hodný, vstřícný, méně útočný, takže vlastně přiznal, že se v minulém období choval nepřístojně. A v zápětí po vyřčení tohoto slibu, nazve redaktora ČT mutantem a tzv. pražské kavárně vzkázal ať drží hubu.

Řečeno slovy klasika ................. Poznávám Tě .... Jasná.....

8 7
možnosti
Foto

Pražská kavárna, jak jste tento názorový proud označil, není zcela jistě pravicová.

4 1
možnosti
Foto

Ano, to už spíše Miloš Zeman.

1 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, Miloš Zeman je zcela po právu zvolen prezidentem České republiky. Nyní je třeba jen vyvinout úsilí, aby tzv. demokraté zklidnili hormonm a nevyváděli, oni nemají o demokracii zpravidla vůbecv ánunk.

6 5
možnosti

prohlásil marxista;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,71
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"