Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

16. 3. 2010 21:13
Mýlíte se pane,

ta rozsáhlá pedofílie dosvědčuje, že církev je přežraný a zhýraný moloch, které jde především o prachy a zisky. Točí se kolem starších, zejména bohatých lidí. Jde o potencionální zisky z darů. Dnes se kolem nich točí daleko víc zástupců různých církví. Blbnou lidi, přestože žádný Bůh neexistuje. Co se týče komunistů, tak pedofilii, ani homosexualitu nepodporovali, tak do toho komunisty nepleťte ! Nešťastný z té reality jste vy, tak se podlete, Bůh vám pomůže, jako každému do hrobu ! Máte výhodu, za vás se pomodlí, ale skončíte stejně v zemi !

0 0
možnosti

pakoss

15. 3. 2010 13:37
vy musíte být komunista......člověče nešťasná....

;-DRv;-D

0 0
možnosti

jrc

14. 3. 2010 18:12
Modlím se sám

k sobě a marně hledám boha. Je to pěkný podrazák, že se mi už přes 60 let schovává !

0 0
možnosti
OR

oskie98

14. 3. 2010 17:33
Nejste vy volič komunstů?

"stále vyšší tlak kapitalismu na životní podmínky občanů, nahání občany do náručí církví." ;-D

0 0
možnosti
OR

oskie98

14. 3. 2010 17:33
Re: Nejste vy volič komunstů?

komunistů .... (pardon, nemohu jim přijít na jméno).

0 0
možnosti

jrc

13. 3. 2010 21:20
Realita nezmizí !

Jan Hus a Jan Žižka byli věřící, řídili se Biblí a Svatým písmem ! To nemá nic společného s totalitou. Neblbněte lidi, žádný Bůh není. Lidé sami jsou Bohové ! Žádné selhání jedinců, na to je těch prasečinek příliš moc. Církev je nádherný moloch, plná příživníků a prospěchářů. Jde jí o Svatovícký chrám, aby mohla zase vybírat na vstupné a získala majetek pro papeže. S vyrovnáním je to stejné. Mohli by jsme, jako naši předci, jít na robotu, na církevní statky ! To bylo grátis !

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

14. 3. 2010 17:24
Re: Realita nezmizí !

Lidé sami jsou Bohové - to jsem zděšen. A měli by se modlit ke svému svědomí navíc. Tak se mi vybavují jména jako Stalin, Hitler, Mengele, Kožený, Krejčír a dá se pokračovat, prostě každý jeden. Tak vida a hned  je jasné proč je kolem tolik radostné a spokojené legrace.    8-o   

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

13. 3. 2010 18:38
Hurá jak za totáče

Tak jste to vzal jednou kosou a vše do jednoho pytle. Nikde ani zbla čeho pozitivního, jen  obviňování.. Stěží lze souhlasit, že by češi a moraváci zůstávali věrni Husovu a Žižkovu odkazu - v čem, v tom tzv. ateismu?  Výhodou české společnosti je současná morálka ve srovnání s ostatním světem?  Poptejte se lidí vúkol. Vadí Vám bohatství  /nezřízené/ církve a nevidíte, že  celý svět bohatne, takže by věřící a hodnostáři měli chodit bosky a na deputát?  Pro Vás  jsou chrámy zdrojem zla a hrůz - no to je síla. Zcela Vám uniká  fakt, že jestliže došlo k morálnímu selhání jednotlivců /!/, děje se to nejen v církvi ale všude  kolem. Kolik těch selhání a jakých a kde a kdy bylo, to vše  není tajné, tak to předložte konkretně. Přitom nynější církevní aktivita  /tak divoce medii rozmazávaná/  má jediný cíl, to je stav ozdravit a pro budoucno podobné vyloučit. Probuďte se a pryč ty klapky z očí.8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"