Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

joska.cyrany

15. 5. 2010 9:17
Je to především úspěch propgandistů a politruků,

kteří doveldi ovládnout fejsbůk. Nic víc, nic míň.

0 0
možnosti
J

joska.cyrany

15. 5. 2010 9:14
Naprostý souhlas.

Karma.

0 0
možnosti
PP

LEVICOVÝ INTELIGENCENT

14. 5. 2010 9:18
dnešní mladí

 vidí jen povrchní pravici, peníze,  super oblečení, super vily, dtrahé bouráky a v nich skvělé kočky:-) Málokdo si uvědomí, že na světě jsou i mnohem důležitější hodnoty než peníze a že tito podnikateléa jejich synáčci  se super vecičkami k nim málokdy přišli poctivě svou vlastní prací, ale většinou díky kamarádíčkům, korupci, lobingui atd. A že i když na sobě mají zlaté pozlítko tak uvnitř se skrývá jen marast!!Rv

0 0
možnosti
JN

Jiraak

1. 5. 2010 20:22
tam ke důležité,

že Česká pirátská strana měla 11%, to je to, co je třeba skrýt a čeho se všichni bojí. S odkrytými kartami podle požadavků ČPS, by nedokázali hrát své špinavé hry..

0 0
možnosti

jrc

1. 5. 2010 17:10
Tento článek nedoporučuje volit

parlamentní levici, ani pravici!

Pouze poukazuje na obdobu komunistické propagandistické praxe, pravděpodobně aplikovanou na současné studenty novodobými politiky, kteří se snaží ovlivnit studenty proti levici !

Demokratické levice a demokratická pravice patří do demokratické společnosti !

Z výsledků Studenských voleb vyplývá, že pravděpodobně dochází k ovlivňování studentů v neprospěch levice! Lze vyslovit doměnku, že tím pravděpodobně dochází k porušování demokratických principů, politiky z humanitární společností Člověk v tísni !

Autor

0 0
možnosti
ZK

SID09

1. 5. 2010 13:29
Jen tak pro zajímavost

Nikde jsem neviděl v našich sdělovacích prostředcích výsledky těchto voleb.!!

0 0
možnosti
SH

Nemesiss

1. 5. 2010 16:27
Re: Jen tak pro zajímavost

...jestli to nebude tím, že nedopadly zrovna dobře pro dvě největší strany - hlavně pro ČSSD...:-)8-o

0 0
možnosti
T

Tecumtha

1. 5. 2010 8:36
Je zajímavé sledovat , že stejně jako hejtmanům

a Paroubkovcům všeobecně "Volby nanečisto" a jejich výsledky leží v žaludku pouze oranžádám - ale to, že špičky socdem jezdí po školách a provádějí přímou agitaci ve svůj prospěch..... to oranžovým nevadí a porušování zákona to podle nich není !!! Velmi vypovídající ....

0 0
možnosti
K

Kozel_

1. 5. 2010 11:12
Re: Je zajímavé sledovat , že stejně jako hejtmanům

Záběry Paroubka, ze třídy s žáky, to jsem viděl. Nevím přesně, co studentům říkal, ale jednoznačně to chápu jako politickou agitaci. I když tam nešlo patrně o voliče.

0 0
možnosti
T

Tecumtha

1. 5. 2010 8:31
Jen dost nechápu ten příklon studentů k TOP09 !!

Je to také parlamentní strana- navíc bez mandátu, protože svou pozici získala BEZ VOLEB.  Její kandidáti jsou z 99% bývalí poslanci ODS a KDU- takže od nich se žádná změna čekat nedá. Osobně si myslím, že studenti příliš podlehli kouzlu romantiky v osobě pana "knížete" , který "Knížecí družinu" zaštiťuje svou osobou, ačkoli hybatelem a vládcem je padákový vrah Kalousek. Nicméně nelibostí k Paroubkovcům ukázali studenti, že alespoň v tomto mají více rozumu než starší ročníky. Doufám, že se jejich rodiče a prarodiče nad tím zamyslí a poučí se.

0 0
možnosti
K

KJV

1. 5. 2010 8:08
Nechválit den před večerem

Po listopadu 1989 byly sociálně demokratické koncepce v opovržení a nepřijatelné. Stačilo pár let zkušeností s kapitalismem a jeho neviditelnou rukou trhu a sociální demokratické koncepty jsou nejsilnějšími myšlenkami ve společnosti. Stejně tak to bude i se studenty. Až přijdou do života a na vlastní kůži poznají slasti společnosti, jejíž hlavní silou je honba za ziskem, brzy vystřízliví a mnoho z nich změní názor.

     Je hloupost brát nějak vážně tyto studentské "volby", brát vážně jakousi "moudrost" nezletilých. Jsou to lidé bez zkušeností, snadno ovlivnitelní a jsou především pod vlivem sdělovacích prostředků, které jsou vesměs pravicového zaměření. Myslí si, že oni budou ti bohatí a úspěší. Akce studentských voleb měla především propagantistický cíl, jinak by je spolek Člověk v tísni těsně před volbami nepořádal. Na skutečné volby nebudou mít vůbec žádný vliv. 

0 0
možnosti

jrc

1. 5. 2010 7:51
Ti studenti se nedali zpracovat na 100 % !

Volili taky jiné strany, ale tu propagandu odnesly levicové strany. Že by levicové myšlení bylo v našich školách zakázané ? 

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"