Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Astaroth

10. 1. 2012 18:26
Benes

Je bezcenny slaboch. Proti tomu zadna, takovych lidi je hodne a nejde je nutit do hrdinstvi, ale nemaji byt pak presidenty.

0 0
možnosti

venenum

10. 1. 2012 18:20
jak zaopatřit církve?

Vždyť stačí, aby každý praktikující věřící zaplatil ročně asi 4.500,- Kč na platy duchovních (tím se při 300.000 členů dostaneme na částku 1.4 mld ročně), alespoň si pohlídají jejich počty.

Kostely může i nadále opravovat stát (stejně do nich chodí i nevěřící a turisté).

.

TAK K ČEMU RESTITUCE ???

0 0
možnosti

ondra slanina

10. 1. 2012 10:37
Pár drobných poznámek,

v sobotu na blogu psal někdo proti restitucím a odvolával se na právo z roku 1620, které si vymyslel. Vy tady operujete s rozhodnutími prezidenta Beneše, která jsou jedním z největších justičních průšvihů této země a omlouvá je pouze to, že vznikly narychlo po skončení války. Ministerstvo kultury dává každý rok na provoz církvím (nikoliv jen katolické, kterou evidentně upřímně nesnášíte) každý rok ze svého rozpočtu 1,4 miliardy korun. Není to nic jiného než výpalné, protože každý v této zemi ví, že totalitní Československo majetek církvím ukradlo! Pokud byste na chvíli skončil s těmito nenávistnými výkřiky, tak byste si měl uvědomit, že katolická církev v této zemi provozuje řadu hospiců, azylové domy pro týrané ženy, charitu, poskytuje vzdělání. Než zase napíšete podobný pamflet, tak se trochu zamyslete! ;-)

1 0
možnosti

Miska Kvakin

10. 1. 2012 14:39
Re: Pár drobných poznámek,

R^R^R^

To je holt ta demokratická výchova, která se svádí na komunisty (u těch by to člověk chápal), ale ve skutečnosti začala už tatíčkem Masarykem. Nejvíc mě zaráží, že čím údajně demokratičtější režim, tím totalitnější praktiky používá či zavádí. kdo jen trochu zná historii v naší kotlině, tak ví, že největší demokracie byla pod knutou Habsburků - také od té doby to jde s tímto státem jenom z kopce.

0 0
možnosti

bakules2

10. 1. 2012 10:18
Čumpelíku že vy jste našel

poznámky ze sveho studia VUMLU;-D

0 0
možnosti

jáša

9. 1. 2012 23:02
Já jsem doporučil příspěvek

,, ministr Besser....,,od spv0036 v 19,15  a  ne Ezechiel v 19,42  ´=)  opravte!!!!!!!!!

0 0
možnosti

jirkan01

9. 1. 2012 22:32
Je jedno

jestli to ukradl Beneš nebo až po něm komouši. Dneska jsem slyšel mladého Dientsbiera, že by to rád dal do nějakého fondu - to je blbost, fond se nikdy nebude starat tak dobře jako vlastník. Církve sice taky nefungují zdaleka ideálně, ale bude to jejich problém, když si to prošustrují. Prostě jim to patřilo, někdo v čele našeho státu jim to ukradl a mají to dostat zpátky.

1 0
možnosti

SID09

10. 1. 2012 10:48
Re: Je jedno

Fond je jednoznačně nejlepší řešení -  jak všechno legálně rozkrást a úprohospodařit !!;-D

Fond dětí a mládeže je jednoznačným příkladem, jak si socialisté představují onu správu ;-D!!

0 0
možnosti

Vlastimil.Kornas

9. 1. 2012 20:46
na co by byly církvi polnosti a lesy?

ještě jsem žádného kněze neviděl na poli něco dělat a v lese vysazovat stromky nebo těžit dřevo.

0 0
možnosti

Miska Kvakin

9. 1. 2012 22:06
Re: na co by byly církvi polnosti a lesy?

Takový Řád něm. rytířů zabezpečoval práci pro většinu lidí na svém území, což bylo pro ně podstatně důležitější, než kdyby klerici někde pobíhali se stromkama. Vytěžené dřevo se nerozkrádalo a neprodávalo za úplatek pod cenou kamsi - Řád jako vlastník by okrádal jen sám sebe.

O církevní charitě, která neměla nataženou ruku ke státu, jako dnešní různé Nadace a jiné zlodějské spolky, a přesto zabezpečovala různé sociální služby, ani nemluvě - to všechno si církev mohla dovolit hradit ze svého hospodaření. A vytvořila majetek, na který si dělají zálusk naši zločinci - vždyť už jinak všechno ostatní rozkradli.

1 0
možnosti

thunder-bolt

9. 1. 2012 19:42
Napravit všechny křivdy od roku 1918!!!

kdy agenti cizích zpravodajských služeb v čele s Masarykem a Benešem využili radosti obyvatelstva nad zprávou o konci války a zinscenovali tzv. vyhlášení samostatnosti Republiky Československé ( mimochodem skutečného žaláře národů ).  Toto provedli ve spojení s cizí mocí a za účelem zajištění své beztresnosti a obohacení se.

O charakteru např. Beneše nelze pochybovat, když protiprávně a vlastizrádně odevzdal území RČ cizí moci a následně zbaběle prchl. Oni totiž pánové revolucionáři z roku 1918 zacházeli s republikou jako se svým lénem a nechali si udělit pravomoci a imunitu větší než císař R-U.Rv

3 0
možnosti

Ezechiel

9. 1. 2012 19:45
Re: Napravit všechny křivdy od roku 1918!!!

R^:-)

0 0
možnosti

spv0036

9. 1. 2012 19:15
ministr Besser komplic kriminálníka: "církvi majetek občanů!

Církev kdysi užívala státní majetek, a stát si ho odebíral kdykoli zpět. Velká část kdysi tzv. "církevního" majetku pochází z krádeží tisícileté totality.

Náš návrh: když návrat, tak převést původním vlastníkům, kterým ho církev ukradla. Potomkům vlastníků, pokud je nestihla upálit církev protože mysleli samostatně, ještě před početím dětí. Občanům, jejich zástupcům tedy obcím, nebo zůstane státu. Který jej bude spravovat, nebo prodá, kde bude potřeba pro rozvoj země.

Jestli se nějaké infantilní ovce potřebují plazit před pedof....: ať si ho zaplatí, do pytle v kostele nebo přes odvody ze mzdy. Jejich mzdy.

Ne mzdy jiných lidí, proti jejich vůli a přesvědčení, násilím.

http://www.spolpv.org

1 0
možnosti

Ezechiel

9. 1. 2012 19:42
Re: ministr Besser komplic kriminálníka:

dobre vymytej mozecek....

1 0
možnosti

Mahon Point

9. 1. 2012 18:56
Edvard Benes

byl jednim z nejvetsich  HROBNIKU  EVROPY ! Nenevidel zapad a obdivoval  Rusko a Sovetsky svaz. Prohlasoval, ze nez Habsburka zpatky ve Vidni, tak radeji Hitlera na Hradcanech. Atd. atd..

1 0
možnosti

venenum

9. 1. 2012 19:42
Re: Edvard Benes

nepřeceňujte jeho význam

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,45
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"