Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. Je to rozumné a logické, takže to nemůže projít.

2. Co s uprchlíky, kteří nejsou ze Syrie (a je jich víc než těch syrských) ani z válečných oblastí?

4 0
možnosti

1. Dík za hodnocení průchodnosti alternativy "C".

2. Sýrie bude nutně potřebovat lidi na obnovu celé země. Jistě přijme i uprchlíky z jiných zemí.

0 0
možnosti

..tentokrát s vámi souhlasím...ale nevěím že...věčný kejval sobotka by byl něčeho takového vůbec schopen...a nevěřím ani tomu...že by snad někde v bruseli něčemu takovému byli ochotni naslouchat...oni přec vždy vědí všechno nejlépe

5 0
možnosti

..... se obávám že zrovna Brusel není stavěnej na jednoduchý řešení,- takhle po pár sumittech v průběhu příštích 10 let,- to pak jóóó, to by prošlo, ale proboha nechtějte po tej bandě vožralejch trempů aby volila rychlá, adekvátní a účinná řešení !

4 0
možnosti

Dík,

vtipný příspěvek.

2 0
možnosti
Foto

Dobry napad. Nevim vsak, jestli je realisticky. Americti imperialisti a vyrobci zbrani si mirove reseni s demokratickymi volbami nepreji. Co kdyby vyhral Asad anebo nekdo stejny jako on, tj. kdo je spis prorusky a hlavne proti extremnimu islamu. To si nepreje ani Saudska Arabie.

4 3
možnosti
Foto

Takze se s Asadem a ruskymi imperialisty na Vase navrhu nedohodnou. EU a fuhrerin Merkel, i kdyby chtely, jsou slabi na to, aby Vas navrh prosadili.

1 1
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,62
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"