Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A tak trochu závěrem:

Vážení věřící,

život a smrt je realita -  každý jste se narodil a každý taky zemřete.

Nevěřte nenasytným církvím a odvrhněte církevní tmářství.

Věřte ve Víru života a smrti, ve Víru přírody:

http://jiricumpelik.blog.idnes.cz/c/376622/Vira-zivota-a-smrti-Vira-prirody.html

3 5
možnosti
MK

My věříme,že člověk se narodil k smrti a umírá k životu. A naše brána je oběť Ježíše Krista. :-)

Nevím, proč bych měl věřit v přírodu, která je dílem Boha.:-)

6 2
možnosti
JK

J88a68n 72K85o55l72i55á14š

22. 11. 2013 16:35

Jestli chce Sobotka někde ušetřit, ať plně angažuje na poli fotovoltaiky - tam, jak správně píše pan Sekl, utíkají ročně desítky miliard! Oproti tomu jsou 2 mld. ročně na církevní restituce jen slabý odvar.

9 3
možnosti
BM

Pořád to samé omílání dokola. Jak správně napsal kolega Koranda. Slečně Sulovské nesaháte ani po kotníky. A to nejen obsahem, ale i formou...

7 2
možnosti
Foto

Vy ty bláboly slečny Sulovské berete vážně?

1 5
možnosti
PK

Příteli,soudruhu Čumpelíku přečtěte si blog slečny Sulovské a jen se zastydte.Rv

12 2
možnosti
BM

Bohužel se ani nezapýří......

4 1
možnosti
Foto

O89t95a39k46a12r 28S33e13k65l

22. 11. 2013 15:58

Probůh, vážení diskutující. Vždyť se hádáme o věci malicherné, jednoduché a v podstatě už vyřešené. Finanční problémy v řádu promilí ročního HDP. To je to , co chce Dluhoš, Zaorálek a všelijací čumpelíci.

Církve něco dostat musí (!) - to se snad shodneme až na fanatiky všichni. Buď dostanou trochu víc, nebo míň nebo akorát. Tedy - tři možnosti. A bude konec , bodka.

Dluhoš , Zaorálek a ostatní socani mají řešit problémy řádově větších rozměrů - daně , důchody , platy státních zaměstnanců ,zdravotnictví. Nic z toho neřeší, nahánějí hlasy těch hloupějších pro další volby (?). Vždyť oni tu vládu nemohou sestavit.!!!

Pozor ! Dávají stát do pořádku !!!!;-D;-D;-D

Třeba si všimnou i solárních milionářů ! Cca 40 mld Kč ročně !

14 2
možnosti
Foto

Bohužel si církve ke svému majetku přišly v minulosti nemravným  způsobem a krádežemi v podobě násilného vymáhání desátek a roboty.

2 7
možnosti
MM

O restitucích nejvíc kvičí Leninovi pohuňci, kteří de facto by vše platit měli právě oni. Proč restituce Sobotka nepožaduje od bolševiků a od všech těch co byli do 89 roku v KSČ? 

Církve mají ročně dostávat 1,5 miliardy korun ročně, převedeno na dálnice, tak to dělá 1 km za rok a za 30 let to činí třicet kilometrů dálnic. Mám takové tušení, že ročně se tolik peněz prošustruje na prodražených dálnicích a silnicích, kolik nás má stát restituce za třicet let. 

Tak vlastně o co vám jde?

13 3
možnosti
JZ

J10a86n 46Z87i79e41g50l16e49r

22. 11. 2013 15:33

Zase snůška Čumpelíkových blábolů, už jen údajná dohoda státu s církvemi z roku 1949 nebyla žádnou dohodou, ale diktátem.Rv

13 3
možnosti
MS

Na to jsem opravdu čekal, až mi pan Čumpelík vysvětlí, jak to vlastně Ústavní soud s tím posouzením zákona o církevních restitucích myslel. :-P

10 4
možnosti
Foto

Jediné co mohl Ústávní soud konstatovat, je, že ten zákon není v rozporu s ústavou.

2 3
možnosti
AN

Včera byl na téma církevních restitucí zajímavý rozhovor v Hydeparku s panem Štampachem. Tam mimo jiné řekl, že se katolická církev ohání tím, že majetek potřebuje na provozování škol, hospiců, nemocnic apod. a přitom na toto dostávají stejné dotace od státu jako jiné instituce, které také tato zařízení provozují.

5 9
možnosti
OK

Pan Štampach mnohdy mlží, v uvedeném rozhovoru, který jsem sledoval cca. 10 minut, jsem objevil řadu chyb a zavádějících tvrzení.

Trochu mi připomíná pana Paroubka, který svého času na své bývalé straně nenechal nit suchou. Pan Štmapach, coby exkomunikovaný katolík, se chová podobně. Moc mne to na něj mrzí.

8 4
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,72
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"